Bli matchad

Convendum Nybrogatan 17

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Nybrogatan 17.

Historisk byggnadModern inredning

2400

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Nybrogatan 17. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Nybrogatan 17 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Nybrogatan 17. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Nybrogatan 17, Östermalm

Kontorshotell på Östermalm - Convendum Nybrogatan 17 I det ikoniska Astoriahuset på Nybrogatan 17 i Stockholm hittar ni Convendum på tre våningar. Från Astoriahuset har ni bara några minuters promenad till Nybroplan, Birger Jarlsgatan och Strandvägen samtidigt som ni ges en unik kontorsmöjlighet i hjärtat av Östermalm med närhet till såväl restauranger och shoppinggator som promenadstråk längs vattnet och parker. I detta trivsamma läge skapas en miljö som blir en naturlig och trivsam mötesplats i både arbetet och vardagen. En kombination av coworking, private office och lounge i en avslappnad och representativ miljö, där all kringservice som tillhör CONVENDUMs medlemskap ingår. Läget – Centralt på Östermalm ett stenkast från Nybroplan och i hjärtat av Central Business District. Lounge – En stor lounge som erbjuder arbetsplatser och goda möjligheter till spontana möten. Service – Convendums personal ser till att ni får förstklassig service under veckans alla arbetsdagar. Välkomna till Convendum på Nybrogatan 17!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Recensioner

Jag valde CONVENDUM av flera olika anledningar. I första hand sökte jag en plats med toppläge i Stockholm och Göteborg, där vi bedriver stora delar av vår verksamhet. Lika viktigt var att jag personligen skulle få en trevlig och professionell arbetsplats att gå till där jag också hade möjlighet att nätverka med flera andra bolag. Jag har både fått flera kunder genom CONVENDUM och också anlitat en del. Sist men inte minst behövde jag också en flexibel konferensanläggning dels för de utbildningar vi bedriver men också för kundmöten.

Renate Viering

Renate Viering,

VD Lantella

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum