Om yta.se

Creating Homes for Teams to Thrive in

Vårt mål är att skapa hem för företag att trivas och växa i. Sedan starten 2014 bygger vi teknologi i syfte att effektivisera, förbättra och synliggöra kontorsmarknaden för företag som söker kontor och coworking. yta.se är en digital och kostnadsfri marknadsplats för flexibla kontor och coworking, samt erbjuder personlig rådgivning till företag som söker traditionella kontor.

Vår marknadsplats för coworking samlar och synliggör nära 10000 rum på över 200 kontorshotell i Stockholm, Göteborg och Malmö, och gör det möjligt att boka visningar direkt online. Vi tror på en enkel och transparent marknad och vill att det ska vara lika enkelt att hyra ett kontor som att boka en biobiljett online. Därför ser man alltid pris, bilder samt vart det exakta rummet som erbjuds ligger i anläggningen direkt på vår plattform.

Över 200 företag per år hittar sitt nya kontor via yta.se, allt från arbetsplatser i öppna landskap till kontor för 100-tals anställda och avskilda ytor på kontorshotell.

Vi är för närvarande 12 anställda på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi är ett tight team som arbetar nära varandra och brinner för att hjälpa företag hitta rätt kontor.

Vi har helt enkelt effektiviserat och digitaliserat den process som varje företag går igenom under sin resa - kontorsflytten.

Välkomna till oss!

Kom i kontakt med oss!

Möt vårt team

Viktor Söderström
Grundare & CEO
En av grundarna och vår kära VD med erfarenhet av större och mer komplicerade flyttar.
Tim Andersson
Grundare & CCO
Tim är grundare och ansvarig för våra relationer med allt utbud. Han är också känd för att hjälpa stora techbolag att hitta nya hem.
Daniel Olsson
Head of Marketing
Daniel har djup kunskap inom digital marknadsföring och strategier. Kontakta Daniel för samarbetsmöjligheter, analyser eller pressförfrågningar.
Pär Lövgren
Kontorsexpert
Pär förstår våra kunders behov samt utmaningar. Han kan ge exempel på hur vi hjälpt andra bolag med samma behov och har alltid en bra lösning i rockärmen.
David Kostadinovic
Kontorsexpert
David jobbar över alla marknader och kan allt mellan himmel och jord om de hundratals kontorshotell som finns i Sverige.
Alexandra Bol
Junior projektledare
Alexandra jobbar med våra samarbeten och ser till att vi har den bästa möjliga uppdaterade marknadsplatsen.
Alexander Said
Marketing
Alexander jobbar med att väcka intresse för flexibla kontor och är dagligen i kontakt med företagare över hela Sverige.
Nathaniel Vaughn
Frontend-utvecklare
Nate bygger hjärtat av yta.se, vår tekniska plattform. Allt från vår marknadsplats till interna verktyg.
Takuma Yokoi
Frontend-utvecklare
Takuma är en del av vårt viktiga produktteam och bygger allt det som syns utåt för våra användare. Bland annat marknadsplatsen!