Om yta.se

Creating Homes for Teams to Thrive in

Vårt mål är att skapa hem för företag att trivas och växa i. Sedan starten 2014 har vi blivit en av Stockholms största rådgivare och förmedlare av kontor. Vi är en digital och kostnadsfri hyresgästrepresentant som är helt oberoende - vi matchar företag med hela Stockholms utbud av kontorslokaler och följer med från behovsspecifikation till signerat avtal.

Vi har djup kunskap inom co-working, kontorshotell och flexibla avtal där vi har skapat lösningar för företag från en till över 100 medarbetare. Idag är det ett av våra viktigaste områden och den typ av kontorslösning som växer mest.

Vi arbetar också mycket med andrahandsuthyrningar där vi hjälper företag komma ur sina nuvarande avtal alternativt hyra ut sitt kontor i andrahand - vare sig man behöver skala upp eller ner sin yta så finns vi här och följer med i hela processen.

Vi är för närvarande 12 heltidsanställda på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi är ett tight team som arbetar nära varandra och brinner för att hjälpa företag hitta rätt kontor.

Tack vare att vi dagligen bearbetar Stockholms kontorsmarknad och är i kontakt med kontorshotell och fastighetsägare har vi den mest kompletta databasen på marknaden av nuvarande och kommande vakanser, hyresuppgifter, anpassningsmöjligheter, tillträdesdatum, rabatter och förhandlingsmöjligheter - all den information man behöver för att kunna fatta ett informerat beslut kring sitt framtida kontor. Denna data gör oss unika och innebär att förslagen vi tar fram är skräddarsydda för just er.

Företagen vi hjälper får en dedikerad rådgivare som kontinuerligt driver på processen och tar ett helhetsgrepp om företagets unika situation där vi hjälper till från start till slut. Under processens gång kan vi med hjälp av vår plattform presentera alla förslag från marknaden som matchar företagets behov tillsammans med rådgivarens kommentarer.

Genom att fokusera på det lokalsökande företagets behov och perspektiv kan våra rådgivare ta fram pricksäkra förslag, hjälpa till i förhandlingar och företräda våra kunder till 100%.

Vi har helt enkelt effektiviserat och digitaliserat den process som varje företag går igenom under sin resa - kontorsflytten.

Välkomna till oss!

Kom i kontakt med oss!

Möt vårt team

Göran Portefaix
Head of Brokering
Göran är Head of Brokering och har stenkoll på alla företag vi hjälper och även Stockholms utbud.
Ebba Granberg
Kontorsexpert
Med sin höga servicegrad och energi är Ebba en uppskattad hjälp för alla företag stora som små som behöver hjälp fort.
Glenn Häggman
Kontorsexpert
Glenn är vår expert på co-working, andrahandsuthyrningar och överlåtelser. Det finns få personer som brinner så mycket för att hjälpa företag som Glenn.
Tim Andersson
Grundare & CCO
Tim är grundare och ansvarig för våra relationer med allt utbud. Han är också känd för att hjälpa stora techbolag att hitta nya hem.
Viktor Söderström
Grundare & CEO
En av grundarna och vår kära VD med erfarenhet av större och mer komplicerade flyttar
Daniel Olsson
Head of Marketing
Daniel har varit med oss sedan 2016 och har djup kunskap inom digital marknadsföring och strategier. Kontakta Daniel för samarbetsmöjligheter, analyser eller pressförfrågningar
Hanna Lantz
Sales Development Manager
Hanna är vår fantastiska Sales Developer som bistår och utvecklar både marknad och sälj med sin långa expertis inom försäljning.
Mikaël Gourlaouen
Head of Product
Mikaël är dataexpert och hjälper oss att alltid ha de bästa uppgifterna om kontorslokaler i Stockholm.
Maryna Martynenko
Senior Frontend Developer
Maryna är vår frontend expert med djup kunskap av JS och CSS. Hon ser till att våra webbsidor är ett nöje att använda.
Lisa Björklund
Projektledare
Lisa jobbar som projektledare inom vårt affärsområde kontorshotell och stärker relationerna med våra partners.