Bli matchad

Convendum Umami Park

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Umami Park.

Modern inredningBra service

5000

Anläggningsstorlek

16

Mötesrum

Öppnades Juni 2022

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Umami Park. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Umami Park vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Umami Park. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Ger access till alla Convendums enheter.

Om Convendum Umami Park, Sundbyberg

I Umami Park i Sundbyberg har Convendum öppnat ett helt nytt kontorshotell. I nya fina lokaler kan ni hyra privata kontorsrum, flexibla coworking-platser eller större kontorsytor. Här har ni tillgång till bland annat gym, skrivare, WIFI och frukost varje vardag. Självklart ingår Convendums förstklassiga service. Umami Park är ett nytt och snabbt växande område i Sundbyberg. Här är det nära till ett stort utbud av restauranger och service, dessutom ligger Mall of Scandinavia nära. Närmaste tunnelbana är Hallonbergen som tar er till centrala Stockholm på cirka 13 minuter.

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum