Bli matchad

1 lediga rum på coworking spaces att hyra i Liljeholmen, Stockholm

Hitta och jämför 1 coworking spaces hos 1 olika coworking-hyresvärdar i Liljeholmen, eller låt våra coworkingexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Liljeholmen kostar det från 6,000kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Liljeholmen

I Liljeholmen växer coworkingmarknaden kraftigt, idag finns det över 1 700kvm coworkingyta i staden. I Liljeholmen får du räkna med att i snitt betala kr/mån per arbetsplats i ett privat kontorsrum. I Liljeholmen finns det coworking spaces i alla storlekar men den genomsnittliga anläggningen är 1 700kvm stor. Är ni ett större team? Filtrera på kontorstyp: kontor för att se alla tillgängliga kontorsrum och skräddarsydda egna avdelningar tillgängliga på coworking spaces i i Liljeholmen.

The Park Marievik

The Park - logo

Årstaängsvägen 21C, Söderort, Stockholm

Modern inredning
Kreativt

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Stockholm - The Park Marievik

1 ledigt kontor just nu

kontorshotell i Stockholm - The Park Marievikkontorshotell i Stockholm - The Park Marievik

Kontor från 6 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Hos The Park i Marievik - ett av få kontorshotell i Liljeholmen - är det fokus på community. Hyr kontor bland 1700 kvadratmeter coworking och kontorshotell och hitta nya kunder och samarbetspartners på samma dag!

Premium

Resultat 1-1 (utav 1)

Snabbfakta om coworking space i Liljeholmen, Stockholm

Antal kontorshotell i Liljeholmen1
Antal operatörer i Liljeholmen1
Antal lediga kontor i Liljeholmen1
Antal kvadratmeter kontorshotell i Liljeholmen1 700
Billigaste priset6,000kr/person/månad
Högsta priset6,000kr/person/månad
Populärt alternativThe Park Marievik
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar