Få hjälp

1853 lediga kontor att hyra i Stockholm

Jämför bland över 1853 kontor på 141 kontorshotell i Stockholm. Vi har samlat alla lediga kontor på Stockholms kontorshotell på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

The Works Kungsholmen

Strandbergsgatan 61, Kungsholmen, Stockholm

Ljusa lokaler
hundvänligt

67 lediga kontor just nu

The Works på Kungsholmen ligger vid Hornsbergs Strand med närhet till kommunikationer, restauranger och ett trevligt promenadstråk längs med vattnet. Här finns kontor för allt från enmansbolag till större företag som önskar egna kontorsrum.

The Works Medborgarplatsen

Medborgarplatsen 25, Södermalm, Stockholm

Nära kommunikationer
Ljusa lokaler

28 lediga kontor just nu

The works kontorshotell på Medborgarplatsen är en stor och ljus anläggning, där ni har möjlighet att anpassa kontorslösningen efter era egna önskemål och behov. Ligger ett stenkast från restauranger, butiker och kommunikationer.

iOffice Kungsgatan 37

Kungsgatan 37, City, Stockholm

Stor terrass
Daglig frukost

2 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 37 erbjuder olika kontorslösningar i form av flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt konto. Här trivs bolag som är mellan 1-12 anställda bäst och som kräver en central adress och förstklassig service.

iOffice Drottninggatan 32

Drottninggatan 32, City, Stockholm

Daglig frukost
Centralt läge

14 lediga kontor just nu

I hjärtat av centrala Stockholm ligger iOffice nyaste kontorshotell med storslagen utsikt över Sergels Torg. På sammanlagt 2700 kvm fördelat på tre våningsplan finns möjlighet att hyra flexibla arbetsplatser eller egna kontorsrum.

Brygghuset

Norrtullsgatan 12N, Vasastan, Stockholm

Historisk byggnad
Modern inredning

9 lediga kontor just nu

Brygghusets kontorshotell ligger vid livfulla Odenplan och erbjuder kontorsrum för 2-12 personer samt arbetsplatser i öppen yta. Tillgång till flera mötesrum och telefonrum samt gemensamma ytor. Varje fredag serveras det frukost.

H11 - Provided by I Know a Guy

Hantverkargatan 11B, Kungsholmen, Stockholm

Gym ingår
Ljusa lokaler

13 lediga kontor just nu

Nyöppnat kontorshotell med familjär stämning. Stor lounge som kan användas för mingel. Gym ingår i medlemspriset.

iOffice Kungsgatan 64

Kungsgatan 64, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

46 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 64 är en modern och fräsch anläggning som erbjuder flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Här finns flera mötes- och konferensrum, lounger, telefonrum och gemensamt kök.

The Works Slakthusområdet

Livdjursgatan 4, Globen, Stockholm

Gratis mötesrum
Nära kommunikationer

22 lediga kontor just nu

The Works kontorshotell i Slakthusområdet vid Globen är en 1800 kvm stor nyöppnad anläggning som erbjuder kontorsrum för företag i alla storlekar. Fri tillgång till mötesrum och tillgång till parkering i området. Närhet till kommunikationer och bra bilvägar in till centrala Stockholm.

iOffice Kungsgatan 60

Kungsgatan 60, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

5 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 60 ligger i en vacker fastighet från sekelskiftet och erbjuder kontorslösningar i form av arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Det som utmärker denna anläggning är den pampiga inglasade ljusgården.

iOffice Vasagatan 10

Vasagatan 10, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

10 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Vasagatan är ett attraktivt företagsläge mitt i centrala Stockholm. Här erbjuds flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor, med tillgång till mötes- och konferensrum, lounger och gemensamt kök.

DG97 Drottninggatan 97

Drottninggatan 97, Vasastan, Stockholm

Familjärt
Gym

12 lediga kontor just nu

Kontorshotellet DG97 erbjuder privata kontor i olika storlekar fördelat över totalt 570 kvm. Här sitter man centralt intill Observatorielunden med närhet till många bra lunchrestauranger. Här råder en familjär stämning och de har ofta trevliga AWs för medlemmar.

iOffice Vasagatan 12

Vasagatan 12, City, Stockholm

Terrass
Centralt läge

6 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Vasagatan 12 har ett attraktivt företagsläge mitt i centrala Stockholm. Här erbjuds flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Ni får tillgång till mötes- och konferensrum, lounger och gemensamt kök.

Nybrogatan Business Center Nybrogatan 6

Nybrogatan 6, Östermalm, Stockholm

Historisk byggnad
Familjärt

3 lediga kontor just nu

Nybrogatan Business Center på Nybrogatan 6 på Östermalm ligger i en fastighet från 1920-talet. Här finns kontorsrum i olika storlekar och karaktärer, med vackra trägolv och spröjsade fönster. Det finns också möjlighet att anpassa ytorna efter era behov.

7A Posthuset, Vasagatan 28

Vasagatan 28, City, Stockholm

Centralt
Lösningar för stora företag

72 lediga kontor just nu

Ett måste-se. Välkommen till en historisk byggnad med moderna kontorsytor i nyrenoverat skick. I Posthuset erbjuder 7A flexibla kontorslösningar med fullservice och arbetsplatser i Stockholms mest attraktiva affärsområde mitt i city, endast några meter från centralstationen.

iOffice Olof Palmes Gata 11

Olof Palmes gata 11, City, Stockholm

Modern inredning
Centralt läge

93 lediga kontor just nu

Prisvärda och populära iOffice nya kontorshotell på Olof Palmes gata 11 intill Hötorget. iOffice är en fullserviceoperatör med kostnadseffektiva och flexibla kontor med goda möjligheter till anpassningar samt bra tillgång på mötes- och konferensrum.

Fabriken Rökerigatan 20

Rökerigatan 20, Globen, Stockholm

Historisk byggnad
Podd- och inspelningsstudio

2 lediga kontor just nu

Fabriken kontorshotell i Slakthusområdet vid Globen erbjuder allt från privata kontor till flexplatser i öppet landskap. Som hyresgäst erbjuds du fullservice med bl.a reception, mötesrum och loungeytor. Här finns också möjlighet till lastkaj och privata entréer.

WeWork Regeringsgatan 29

Regeringsgatan 29, City, Stockholm

Attraktivt läge
Modernt

2 lediga kontor just nu

WeWorks kontorshotell på Regeringsgatan ligger precis ovanför Gallerian. Med sin takhöjd, glasgolv och inomhusträd är detta en unik anläggning. Här finns främst kontor för de lite större företagen - allt från enskilda kontorsplatser till större rum.

United Spaces Götgatsbacken 22

Götgatsbacken 22, Södermalm, Stockholm

Nära kommunikationer
Modern inredning

4 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell vid Slussen erbjuder flexibla kontorslösningar för både små och stora företag. Anläggningen ligger i en k-märkt byggnad på Götgatsbacken, men Södermalms livliga myller precis utanför dörren.

I Know A Place Mäster Samuelsgatan 45

Mäster Samuelsgatan 45, City, Stockholm

Utsikt
Modern inredning

1 lediga kontor just nu

I Know a Place kontorshotell på Sergels Torg är ett exklusiv kontorshotell beläget i en av Stockholms häftigaste lokaler. Ligger högst upp i första Hötorgsskrapan, med pampig utsikt ut över stan. På det här attraktiva läget har ni centrala Stockholm precis utanför porten.

FirstOffice Torshamnsgatan 20

Torshamnsgatan 20, Kista, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

16 lediga kontor just nu

FirstOffice i Kista är ett nybyggt och fräscht kontorshotell alldeles i närheten av Kistamässan. Här finns det både coworking i öppet kontorslandskap och privata kontor. Kontoren finns i storlekarna 11 till 36 kvm och är anpassade för 2 till 6 arbetsplatser.

Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34

Nybrogatan 34, Östermalm, Stockholm

Sekelskiftesbyggnad
Högt till tak

6 lediga kontor just nu

Nybrogatan Business Center på Nybrogatan 34 på Östermalm är ett modernt kontorshotell i en anrik byggnad. Här finns kontorsrum i storlekar mellan 6 och 75 kvm och alla rummen har en egen karaktär.

The Works Arenastaden

Gårdsvägen 8, Solna, Solna

Modern inredning
Terass

30 lediga kontor just nu

The works kontorshotell i Arenastaden i Solna är en stor och ljus anläggning, som ligger nära Mall of Scandinavia. Här finns möjlighet att anpassa kontorslösningen efter era egna önskemål och behov. Nära kommunikationer samt tillgång till parkering.

Quick Office Artillerigatan 6

Artillerigatan 6, Östermalm, Stockholm

Sekelskiftesbyggnad
Familjärt

1 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell på Östermalm erbjuder kontorsrum och flexibla platser i vackra sekelskifteslokaler med högt i tak, stuckaturer och spröjsade fönster. Alla rum är unikt och vackert inredda med konst, antikviteter, gröna växter och äkta mattor.

Quick Office Mälarhöjden

Västertorpsvägen 135, Söderort, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

3 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Mälarhöjden erbjuder kontorsrum och flexibla platser i nyrenoverad fastighet. Här råder en trivsam miljö och det är hög nivå på servicen. Närhet till bilväg och kommunikationer.

KG10 Kungsgatan 8

Kungsgatan 8, City, Stockholm

Attraktivt läge
Modern inredning

78 lediga kontor just nu

KG10 kontorshotell på Kungsgatan, mitt i centrala Stockholm erbjuder flexibla platser i öppen yta eller eget kontorsrum. Alla rummen har fullt utrustade arbetsplatser och erbjuder full service på alla nivåer. De lägger stort fokus på atmosfär, läge och säkerhet.

United Spaces Torsgatan 26

Torsgatan 26, Vasastan, Stockholm

Historisk byggnad
Ljusa lokaler

17 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell på Torsgatan erbjuder flexibla kontorslösningarlösningar med allt från day pass till egna större kontorsrum. Tillgång till mötesrum i olika storlekar, föreläsningssal samt möjlighet att hyra ljudutrustning för t.ex podcastinspelning.

FirstOffice Måttbandsvägen 12

Måttbandsvägen 12, Täby, Täby

Gratis mötesrum
Prisvärt

12 lediga kontor just nu

Centralt i det snabbväxande Arninge i Täby ligger FirstOffice trivsamma kontorshotell. Här finns det 16 kontor i storleksspannet 9-31 kvm, anpassade för 1-4 arbetsplatser. Stort utbud av restauranger och service i området samt goda kommunikationer.

The Works Frihamnen

Frihamnsgatan 30, Östermalm, Stockholm

Hög takhöjd
Nära kommunikationer

2 lediga kontor just nu

The Works kontorshotell i Frihamnen är en ljus anläggning som erbjuder allt från enskilda arbetsplatser till privata kontorsrum. I området finns både grönområde och ett stort utbud av restauranger. Nära kommunikationer samt möjlighet att hyra parkeringsplats.

United Spaces Elektrogatan 10

Elektrogatan 10, Solna, Solna

Terrass
Modern inredning

15 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell i Solna Strand är en rymlig anläggning med över 40 privata kontor och mer än 150 arbetsplatser i öppen yta. Tillgång till modernt utrsutade mötesrum och telefonbås för ostörda samtal.

iOffice Drottninggatan 33

Drottninggatan 33, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

2 lediga kontor just nu

iOffice Drottninggatan 33 är ett helt nytt kontorshotell som erbjuder flexibla arbetsplatser eller egna kontorsrum, fördelat på 2200 kvm på två våningsplan. Precis som på deras övriga anläggningar ingår förstklassig service, frukost och tillgång till mötesrum.

The Park Marievik

Årstaängsvägen 21C, Liljeholmen, Stockholm

Modern inredning
Kreativt

1 lediga kontor just nu

The Park i Marievik är en plats för söderorts entreprenörer och företag. En plats som fokuserar på hållbarhet och en starkt community som nu tar plats på i en ny del av Stockholm.

FastOffice Dalénum Lidingö

Agavägen 52a, Lidingö, Lidingö

Prisvärt

2 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i området Dalénum på Lidingö erbjuder kontorslösningar, mötesrum och gemensamma utrymmen på två våningsplan. Här kan företag och entreprenörer från olika branscher och inriktningar ha utbyte av varandra och hitta kreativa samarbeten.

Convendum Jakobsbergsgatan 16

Jakobsbergsgatan 16, City, Stockholm

Centralt läge
Modern inredning

36 lediga kontor just nu

Hos Convendum på Jakobsbergsgatan hittar ni ett ett representativt kontorshotell mitt i city. Premiumkontor med härligt ljusinsläpp och stora loungeytor. Nära till Stureplan med service och de bästa lunchrestaurangerna Stockholm har att erbjuda precis runt hörnet.

C/O Sjöängsvägen 19

Sjöängsvägen 17, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

68 lediga kontor just nu

C/O's senaste kontorshotell i närheten av deras tidigare anläggning i Sollentuna på Sjöängsvägen. En nyrenoverat och fin anläggning som öppnade under 2021. Ett prisvärt alternativ med ergonomiskt möblerade kontor och fri tillgång till mötesrum.

7A Odenplan, Norrtullsgatan 6

Norrtullsgatan 6, Vasastan, Stockholm

Nära kommunikationer
Parkeringsgarage

9 lediga kontor just nu

Hos 7A på Odenplan finns ljusa kontorsrum och goda konferensmöjligheter som passar små och medelstora företag. Som hyresgäst har du tillgång till samtliga anläggningar i centrala Stockholm och ni kan byta till större lokaler eller växla ner vid behov om förutsättningarna förändras.

Convendum Vegagatan 14

Vegagatan 14, Vasastan, Stockholm

Lösningar för stora företag
Modern inredning

28 lediga kontor just nu

Convendums kontorshotell vid Odenplan har moderna kontorsrum i flera storlekar och i de ljusa lokalerna finns gott om öppna ytor, café och flera takterrasser. Ett attraktivt läge nära både restauranger, service och kommunikationer.

FirstOffice Kanalvägen 17

Kanalvägen 17, Täby, Täby

Gratis mötesrum
Prisvärt

28 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Roslags Näsby ligger i en trevlig miljö med alla bekvämligheter man kan tänka sig inbyggda i fastigheten. Här finns både privata kontor från 9 upp till 120 kvm - anpassade för små och medelstora företag - och coworking i öppna ytor.

Epicenter Mäster Samuelsgatan 36

Mäster Samuelsgatan 36, City, Stockholm

Kreativt
Digital kultur

6 lediga kontor just nu

Epicenter kontorshotell på Mäster Samuelsgatan i Stockholms city är ett digitalt innovationshus med kontor för både små och stora företag. I anläggningen finns restaurang och en härlig inomhusterass där medlemmar kan fika, äta, arbeta och umgås.

FirstOffice Hemvärnsgatan 9

Hemvärnsgatan 9, Solna, Solna

Inne- och utomhusgym
Gratis mötesrum

4 lediga kontor just nu

FirstOffice Solna Gate är ett modernt och trivsamt kontorshotell med många bekvämligheter. Här finns 15 kontor i varierande storlekar som är anpassade för en till sex personer. Det finns gott om parkeringsplatser och gångavstånd till goda kommunikationer.

FastOffice Johanneslundsvägen 12

Johanneslundsvägen 12, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Innergård
Ljusa lokaler

36 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby har kontorsrum med en härlig atmosfär med högt i tak, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevliga ytskikt. I hyran ingår fri tillgång till mötesrum samt fritt nyttjande av deras gym som ligger i fastigheten.

FastOffice Lidingö Torsvik

Stockholmsvägen 18, Lidingö, Lidingö

Ljusa lokaler

2 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell på Lidingö erbjuder kontorsrum mellan 12 och 24 kvm med hög standard och härligt ljusinsläpp. Vissa rum har även sjöutsikt. Anläggningen ligger i Torsvik nära Lidingö centrum där det finns restauranger och annan service.

Convendum Fleminggatan 18

Fleminggatan 18, Kungsholmen, Stockholm

Modern inredning
Eventyta

24 lediga kontor just nu

På Convendums kontorshotell på Kungsholmen hittar ni kontorsrum, kontorsplatser och stor loungeyta, med närhet till både Stockholms utbud och grönområde. Anläggningen kännetecknas av generös takhöjd och en helt egen konferensvåning på bottenplan.

Quality Office Varuvägen 9

Varuvägen 9, Söderort, Stockholm

Terrass
Prisvärt

10 lediga kontor just nu

Quality Office kontorshotell i Älvsjö företagspark erbjuder kontorsrum och flexibla platser i ljusa lokaler. Tillgång till gemensamma ytor, pentryn och lounger samt möjlighet att hyra lager och förråd.

No18 Centralplan 15

Centralplan 15, City, Stockholm

Modern inredning
Centralt läge

22 lediga kontor just nu

No 18 på Centralplan är ett exklusivt men hemtrevlig kontorshotell som erbjuder både flexibla kontorsplatser i öppna ytor och egna kontorsrum. Tillgång till mötes- och konferensrum, businesslounge, eventrum samt bistro

Convendum Kungsgatan 9

Kungsgatan 9, City, Stockholm

Centralt läge
Modern inredning

79 lediga kontor just nu

Convendums kontorshotell på Kungsgatan 9 är deras flaggskeppsanläggning med ett centralt läge och närhet till allt. Anläggningen har 7 våningsplan och det finns stor tillgång till flexibla kontorslösningar och möjlighet att skapa egna lösningar på stora ytor.

Kungsholmens Kontorshotell Warfvinges väg

Warfvinges väg 31, Kungsholmen, Stockholm

Ljusa lokaler
Familjärt

14 lediga kontor just nu

Kungsholmens Kontorshotells senaste anläggning som öppnades i början på 2022. Deras ledord för kontorshotellet är - Exklusiv enkelhet! I närområdet finna all tänkbar service och det är nära till både tunnelbana och bussar.

C/O Bredden

Kanalvägen 10, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Modern inredning
Prisvärt

9 lediga kontor just nu

FastOffice Finlandsgatan 36

Finlandsgatan 36, Kista, Stockholm

Nära naturreservat
Nära kommunikationer

8 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell Kista Bright är en kostnadseffektiv och flexibel anläggning där ni som hyresgäster får både service och nätverksmöjligheter. Anläggningen ligger centralt i Kista, med både restauranger, service och kommunikationer nära.

FastOffice Tellusvägen 43 Vallentuna

Tellusvägen 43, Vallentuna

Prisvärt

1 lediga kontor just nu

I centrala Vallentuna har FastOffice två kontorshotell. Det här är en lite större anläggning med flera våningsplan. Lokalerna är ljusa och fräscha och här finns möjlighet att hyra kontorsrum i olika storlekar. Här finns även tillgång till mötes- och konferensrum.

FastOffice Nymärsta Torg 6

Nymärsta Torg 6, Arlanda / Märsta, Sigtuna

Prisvärt

3 lediga kontor just nu

Ett av FastOffice kontorshotell mitt i Märsta Centrum, denna nyrenoverade anläggning är på 466 kvm. I Märsta Centrum finns mycket goda kommunikationer och närhet till allt från Arlanda till butiker, restauranger och närservice.

FirstOffice Enhagsvägen 7

Enhagsvägen 7, Täby, Täby

Gratis mötesrum
Prisvärt

41 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Täby är mycket bra och centralt placerat med goda kommunikationer. Här finns totalt 50 privata kontor i storlekarna 9 till 35 kvm, fördelade över två våningsplan. Närområdet erbjuder ett rikt utbud av restauranger och service.

The Park Magnus Ladulåsgatan 3

Magnus Ladulåsgatan 3, Södermalm, Stockholm

Eget café
Kreativt

4 lediga kontor just nu

The Park Södra på Södermalm är ett kreativt och livfullt kontorshotell som erbjuder möjlighet att hyra enskilda skrivbordsplatser i öppet landskap eller rum för upp till 20 arbetsplatser.

Nybrokajen 7, No18

Nybrokajen 7, City, Stockholm

Utsikt
Modern inredning

7 lediga kontor just nu

No18 på Nybrokajen har fokus på hög service och erbjuder kontorsrum och loungeplatser fördelat på två våningsplan. Många av rummen bjuder på en fantastisk utsikt och ni har dessutom tillgång till en takterrass med utsikt över Nybroviken.

FirstOffice Arenavägen 33

Arenavägen 33, Globen, Stockholm

Modern inredning
Gratis mötesrum

3 lediga kontor just nu

FirstOffice Globen är ett kontorshotell centralt beläget mitt i Globenområdet i södra Stockholm. Här finns det totalt 30 kontor från 10 till 38 kvm, storlekar anpassade för två till åtta personer.

Regus Svetsarvägen 15

Svetsarvägen 15, Solna, Solna

Nära kommunikationer
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell i Solna Business Park är en modern byggnad med luftiga och moderna kontor. Anläggningen rymmer 86 kontor, 20 coworking-platser samt 5 mötesrum och är handikappanpassad.

Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19

Industrivägen 19, Solna, Solna

Prisvärt
Gratis mötesrum

27 lediga kontor just nu

Hagalunds Kontorshotell i Solna är en modern anläggning med kontorsrum i flera olika storlekar, från 5 till 62 kvm. Här råder en kreativ, inspirerande och personlig atmosfär där ni kan arbeta och nätverka med ett flertal företag inom olika branscher.

The Loft, Bergsgatan 59

Bergsgatan 59, Kungsholmen, Stockholm

Familjärt
Mysigt

2 lediga kontor just nu

The Loft på Kungsholmen är ett litet och personligt kontorshotell i en härlig vindsvåning med charmiga rum. Här finns möjlighet att hyra privata kontorsrum, fast plats eller flexplats. Tillgång till kök, lounger, konferensrum och telefonbås.

Convendum Vasagatan 16

Vasagatan 16, City, Stockholm

Ljusatrium
Gym

11 lediga kontor just nu

Convendums kontorshotell på Vasagatan är en central anläggning med direkt anslutning till uppgången från tunnelbana och pendeltåg. I fastigheten finns en gemensam takterass med fantastisk utsikt, ett gym, omklädningsrum och goda möjligheter till parkering.

QuickOffice Kista

Torshamnsgatan 27, Kista, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

30 lediga kontor just nu

QuickOffice nyöppnade kontorshotell i Kista är en kreativ arbetsplats i det stora komplexet a:place. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum för upp till 12 personer samt flexibla coworkingplatser och ni har även tillgång mötesrum, telefonrum och gemensam lounge.

FirstOffice Vallgatan 9

Vallgatan 9, Solna, Solna

Gratis mötesrum
Prisvärt

2 lediga kontor just nu

Det här kontorshotellet ligger mycket tillgängligt placerat i Järva Krog strax utanför City. Det är nära infarten från både E18 och E4. 10 minuters gång från kontorshotellet tar dig till Ulriksdal pendeltågstation.

Arena Malmskillnadsgatan 36

Malmskillnadsgatan 36, City, Stockholm

Centralt läge
Många mötesrum

1 lediga kontor just nu

Ta kontoret till nästa nivå med coworking hos Arena i Stockholm. I denna moderna och superfina anläggning finns det flexibla arbetsplatser och privata kontor fördelat på tre våningsplan. Dessutom finns det fyra lounger och en stor och unik terrass på taket.

FastOffice Tuna Torg Vallentuna

Tuna Torg 3, Vallentuna

Gratis mötesrum

3 lediga kontor just nu

I centrala Vallentuna har FastOffice två kontorshotell. Den här anläggningen på 295 kvm är den mindre av dem och här finns möjlighet att hyra kontorsrum i olika storlekar och som hyresgäster har ni fri tillgång till mötesrum

Quick Office Stjärntorget 2

Stjärntorget 2, Solna, Solna

Modern inredning
Prisvärt

2 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Solna är en modern och hemtrevlig anläggning som erbjuder kontorsrum och coworking i en unik miljö, med hög nivå på design. Tillgång till mötesrum, stor lounge och aktivitetshörna.

Fast Office Sollentuna

ANIARAPLATSEN 4, Sollentuna, Sollentuna

3 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Aniaraplatsen 4 är en kostnadseffektiv och flexibel anläggning där ni som hyresgäster får både service och nätverksmöjligheter. Anläggningen ligger centralt i Sollentuna med både restauranger, service och kommunikationer nära.

Convendum Gävlegatan 16

Gävlegatan 16, Vasastan, Stockholm

Takterass
Modern inredning

39 lediga kontor just nu

Convendum på Gävlegatan i Hagastaden är ett kontorshotell på hela 10 våningar med kontorslösningar för företag i alla storlekar. Anläggningen lämpar sig extra bra till större företag som vill hyra sin egen avdelning. Härligt ljusinsläpp och hemtrevlig känsla.

WeWork Malmskillnadsgatan 32

Malmskillnadsgatan 32, City, Stockholm

Attraktivt läge
Terrass

15 lediga kontor just nu

WeWork Malmskillnadsgatan är ett kontorshotell med kreativ anda på en dynamisk adress. Här finns framförallt kontorslösningar för de lite mindre företagen - allt från enskilda kontorsplatser till större kontorsrum.

FastOffice Johanneslundsvägen 2

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Gratis mötesrum

11 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby erbjuder kostnadseffektiva kontorsrum i olika storlekar i en modern anläggning med exklusiva materialval. I närområdet finns ett stort serviceutbud och det är nära till kommunikationer samt lättillgängligt med bil.

FastOffice Raisiogatan 1

Raisiogatan 1, Arlanda / Märsta, Sigtuna

Gratis mötesrum

22 lediga kontor just nu

Det här är FastOffice senaste tillskott av en rad kontorshotell i norrort. FastOffice Sigtuna slog upp portarna 2022-03-01. Det här kontorshotellet är 928 kvm och har 23 privata kontor.

IVAR Private Offices & Meetings

Västra Trädgårdsgatan 15, City, Stockholm

Modern inredning
Historisk byggnad

2 lediga kontor just nu

IVAR Private Offices & Meetings är ett väldigt centralt placerat kontorshotell i Stockholm City beläget i anrika Tändstickspalatset. Här kan ni hyra eget rum, fast skrivbordsplats eller möjlighet att sitta var som helst i de gemensamma utrymmen som finns.

TäbyKontoret

Stora Marknadsvägen 15, Täby, Täby

Utsikt
Ljusa lokaler

22 lediga kontor just nu

TäbyKontoret är ett nyöppnat kontorshotell på våning 11 i Täby Galleria. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra flexibla kontorsplatser eller egna möblerade kontorsrum.

Quick Office Danderyd

Svärdvägen 21, Danderyd, Danderyd

Ljusa lokaler
Innergård

6 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Mörby centrum, Danderyd erbjuder ljusa kontorsytor på tre plan. Här finns möjlighet att hyra egna kontorsrum eller flexibla platser i coworkingyta. Tillgång till mötesrum med plats för upp till 70 personer.

Regus Olof Palmes gata 29

Olof Palmes gata 29, City, Stockholm

Centralt läge
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

Regus Norra Bantorget erbjuder kontorsrum och kontorsplatser mitt i centrala Stockholm, med gångavstånd till bland annat citykärnan och Centralstationen. Tillgång till mötesrum samr Regus globala nätverk.

Metropole Brännkyrkagatan 103b

Brännkyrkagatan 103b, Södermalm, Stockholm

Medieindustrin
Kreativt

2 lediga kontor just nu

Metrolpole vid Zinkensdamm är ett kontorshotell för frilansare, företag och entreprenörer inom medieindustrin. Här kan ni hyra kontorsrum i varierande storlek, från ca 10 till 40 kvm. Området erbjuder närhet till tunnelbana, restauranger, caféer och matbutiker.

Pluralis

Kungsgatan 29, City, Stockholm

Centralt läge
Familjärt

2 lediga kontor just nu

Convendum Katarinavägen 15

Katarinavägen 15, Södermalm, Stockholm

Utsikt
Eventyta

20 lediga kontor just nu

Convendum vid Slussen har en av Stockholms finaste utsikter! Här finns stor möjlighet till flexibla kontorslösningar och som hyresgäst har ni tillgång till både yogarum, gym och pingisrum. Arbeta i en inspirerande miljö med Södermalms puls precis utanför dörren.

Regus Gustavslundsvägen 12

Gustavslundsvägen 12, Bromma, Stockholm

Nära kommunikationer
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

Regus Kontorshotell i Bromma ligger i närheten av Alviks strand och erbjuder både kontorsrum och coworkingplatser. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar.

Business Lounge Uppfinnargränd 5

Uppfinnargränd 5, Nacka, Nacka

Historisk byggnad

13 lediga kontor just nu

Kontorshotell som erbjuder kontorsplatser och privata kontorsrum i det gamla industriella Pumphuset i Järla Sjö. Som hyresgäster har ni tillgång till modernt utrustade mötes- och konferenslokaler, och i byggnaden finns även café och frisersalong.

United Spaces Klarabergsviadukten 63

Klarabergsviadukten 63, City, Stockholm

Attraktivt läge
Modern inredning

16 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell Waterfront ligger så centralt det går att komma i Stockholm, precis intill Centralstationen. Här finns kontorslösningar för företag i alla storlekar med tillgång till mötesrum, tysta zoner, kreativa hörn, telefonbås mm.

United Spaces Blekholmstorget 30 F

Blekholmstorget 30 F, City, Stockholm

Attraktivt läge
Modern inredning

10 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell på Kungsbron är en stor och modern anläggning bara några minuters promenad från Stockholms centralstation. Här finns möjlighet att hyra privata kontorsrum och flexibla arbetsplatser i öppen yta.

Helio Sveavägen 9

Sveavägen 9, City, Stockholm

Utsikt
Familjärt

2 lediga kontor just nu

Helio kontorshotell vid Hötorget har ett av Stockholms bästa lägen med 360-graders panorama över stan. Anläggningen ligger centralt mitt i Stockholm och har hela stadens utbud av restauranger, service och kommunikationer precis runt hörnet.

C/O Sjöängsvägen 6

Sjöängsvägen 6, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

13 lediga kontor just nu

Hos C/O kontorshotell i Sollentuna erbjuds rum som passar de allra flesta. Här finns allt från öppna platser i landskap till helt egna kontorsrum och ni har fri tillgång till mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter och nära till pendeltåg och buss.

FastOffice Finlandsgatan 10

Finlandsgatan 10, Kista, Stockholm

Nära naturreservat
Nära kommunikationer

2 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Kista är stället för er som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning. Anläggningen ligger centralt i Kista, nära restauranger, service och kommunikationer. I närområdet ligger även Kista Galleria samt grönområde.

C/O Handenterminalen 6

Handenterminalen 6, Söderort, Haninge

Prisvärt
Gratis mötesrum

22 lediga kontor just nu

Här erbjuds rum som passar de flesta. Allt från platser i öppna landskap och lounger till privata låsbara rum. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Business Lounge Götgatan 78

Götgatan 78, Södermalm, Stockholm

Nära kommunikationer
Utsikt

3 lediga kontor just nu

Coworking i Skatteskrapan på Götgatan. Här erbjuder de olika kontorsalternativ från bottenvåningen ända upp till den 21:a våningen. Här finns tillgång till konferens- och mötesrum, projektrum, medlemslounge, coworkingplatser samt ett välsorterat café.

Convendum Västra Järnvägsgatan 3

Västra Järnvägsgatan 3, City, Stockholm

Centralt läge
Modern inredning

11 lediga kontor just nu

Direkt utanför Stockholms Centralstation har Convendum ett av sina mest centrala kontorshotell. Anläggningen ligger högt upp och har fönster åt flera håll vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här är det fokus på privata kontorsrum i varierande storlek.

Convendum Umami Park

Rissneleden 10, Sundbyberg, Sundbyberg

Modern inredning
Bra service

60 lediga kontor just nu

Convendums kontorshotell i Umami Park, Sundbyberg är en nyöppnad anläggning som erbjuder möjlighet att hyra egna kontorsrum, större kontorsytor och flexibla kontorsplatser i öppen yta. Hög service och närhet till restauranger, butiker och kommunikationer.

C/O Handenterminalen 5

Handenterminalen 5, Söderort, Haninge

Prisvärt
Gratis mötesrum

7 lediga kontor just nu

På C/O kontorshotell i Haninge finns kontorsplatser som passar de flesta - allt från lounge-platser till egna privata rum. All tänkbar service ingår i hyran, inklusive fri tillgång till mötesrum. Här arbetar ni alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö.

Regus Östermalmstorg 1

Östermalmstorg 1, Östermalm, Stockholm

Terrass
Prisvärt

8 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell på Östermalm ligger på en av Stockholms mest efterfrågade affärsadresser. Här kan ni hyra kontorsrum och kontorsplatser med nära till allt. Tillgång till mötesrum, uteplats och dusch samt Regus globala nätverk.

FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42

Gustav III:s Boulevard 42, Solna, Solna

Gratis mötesrum
Prisvärt

14 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Frösunda intill Järva Krog är nyöppnat och erbjuder både privata kontorsrum i varierande storlekar och coworking i öppet kontorslandskap. I fastigheten finns dessutom tillgång till reception, restaurang, gym och garage.

Quick Office Drottninggatan 86

Drottninggatan 86, City, Stockholm

Sekelskiftsbyggnad
Mysigt

2 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell på Drottninggatan ligger mitt i Stockholm City. Här finns både privata kontorsrum och arbetsplatser i öppna coworking-ytor, i en vacker sekelskiftesbyggnad.

Sanna Office Hub, Vendevägen 89

Vendevägen 89, Danderyd, Danderyd

Podd- och inspelningsstudio
Gym

1 lediga kontor just nu

Sanna Office Hub kontorshotell i Danderyd erbjuder mobila kontorsplatser, fast kontorsplats i öppet landskap och eget kontorsrum. Tillgång till mötesrum, tysta rum för till exempel telefonsamtal eller podcastinspelning samt inspelningsstudio för film.

Spaces Hammarbybacken 27

Hammarbybacken 27, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Modern inredning
Nära kommunikationer

3 lediga kontor just nu

Regus kontorshotell i Hammarby Sjöstad ligger i den spektakulära byggnaden Sthlm 01 och erbjuder modernt utrustade kontor och inspirerande mötesrum i ljusa och fräscha lokaler med utsikt över Hammarby sjö och Sickla kanal.

Convendum Nybrogatan 17

Nybrogatan 17, Östermalm, Stockholm

Historisk byggnad
Modern inredning

7 lediga kontor just nu

Convendums kontorshotell på Östermalm består av tre våningar med kontorsrum, coworkingytor och öppna loungeytor. Här finns också en härlig takterass med en fin utsikt över Stockholm. Närheten till Stureplan och City gör detta till ett mycket attraktivt läge.

Regus Mäster Samuelsgatan 60

Mäster Samuelsgatan 60, City, Stockholm

Centralt läge
Prisvärt

2 lediga kontor just nu

Regus Kontorshotell på Mäster Samuelsgatan ligger mycket centralt i Stockholm, och är en modern anläggning med hela åtta våningar. Här kan ni hyra eget kontorsrum, plats i öppen yta eller virtuella kontor. Tillgång till mötesrum samt restaurang i byggnaden.

7A Centralen, Vasagatan 7

Vasagatan 7, City, Stockholm

Centralt läge
Modern inredning

11 lediga kontor just nu

Det är svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt nya kontor. Här jobbar ni i moderna lokaler med stora allmänna ytor, grönskande innergård och ett generöst ljusinsläpp – med panoramautsikt över myllret på Vasagatan.

FirstOffice Isafjordsgatan 19

Isafjordsgatan 19, Kista, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

23 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Kista är en modern anläggning industriell design, som erbjuder totalt 14 kontorsrum i storlekarna 12-50 kvm. Anläggningen ligger när Kista Galleria med stort utbud av restauranger, butiker och goda kommunikationer.

C/O Torshamnsgatan 35

Torshamnsgatan 35, Kista, Stockholm

Gym
Prisvärt

5 lediga kontor just nu

C/O kontorshotell i Kista samlar de allra flesta typer av företag. Här erbjuds privata rum och skrivbord i öppna landskap med tillgång till gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter.

Quality Office Hammarby Fabriksväg 23

Hammarby Fabriksväg 23, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Ljusa lokaler
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

Quality Office i Hammarby Sjöstad är ett modernt kontorshotell som har arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Tillgång till mötesrum samt möjlighet att hyra lager och förråd. Här finns även tillgång till lastkaj och lasthiss.

Spaces Gamla Stan

Lilla Nygatan 23, Gamla Stan, Stockholm

Historisk byggnad
Exklusiv adress

17 lediga kontor just nu

Regus Spaces i Gamla stan är Regus nya flaggskepps anläggning, topprenoverat gammalt 1800-talshus som en gång i tiden var Stockholms första privata bank. En unik och modern anläggning med bra service.

Fabriken Virkesvägen 3

Virkesvägen 3, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Historisk byggnad
Ljusa lokaler

1 lediga kontor just nu

Fabrikens kontorshotell Glasfabriken är just en gammal glasfabrik, som nu renoverats för att bli en hybrid mellan fast och flexibelt mellanstort kontor. Här finns större, ljusa, kontorsrum med egna toaletter, egen ingång, kök, mötesrum samt en riktigt bra service.

Convendum Spårvagnshallarna

Birger Jarlsgatan 57, Vasastan, Stockholm

Modern inredning
Bra service

120 lediga kontor just nu

Under 2023 öppnar Convendum i de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som behöver jobba nära pulsen från city.

Quality Office Vikdalsgränd 10 A

Vikdalsgränd 10 A, Nacka, Nacka

Prisvärt

13 lediga kontor just nu

Quality Office i Nacka är ett modernt kontorshotell i tre våningsplan där ni kan hyra arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Tillgång till kök, lounge, mötes- och konferensrum, parkeringsplatser och laddningsstationer för elbil.

The Works Ursvik

Rissneleden 110, Sundbyberg, Sundbyberg

Ljusa lokaler
Nära kommunikationer

17 lediga kontor just nu

The works kontorshotell i Arenastaden i Solna är en stor och ljus anläggning, som ligger nära Mall of Scandinavia. Här finns möjlighet att anpassa kontorslösningen efter era egna önskemål och behov. Nära kommunikationer samt tillgång till parkering.

7A Strandvägen, Strandvägen 7A

Strandvägen 7A, Östermalm, Stockholm

Exklusiv adress
Historisk byggnad

7 lediga kontor just nu

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med vackert bevarade originaldetaljer och utsikt över Strandvägen och skärgårdsbåtarna i Nybroviken. Hos 7A får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er.

Quick Office Bromma Blocks

Flygplatsinfarten 10, Bromma, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

56 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Bromma Blocks, är cirka 1700 kvm med både kontor och konferensanläggning. Här finns möjlighet att hyra arbetsplatser i öppna coworking-ytor, mindre kontorsrum eller kompletta kontorslösningar för företag med större behov.

Berghs c/o

Bobergsgatan 48, Östermalm, Stockholm

Kreativt
Podd- och fotostudio

1 lediga kontor just nu

Kontorshotell och coworking i samma lokaler som Berghs school of communication. Som hyresgäst finns möjlighet att hyra poddstudio samt fotostudio med tillbehör. Det är också möjligt att boka skolans aula för till exempel föreläsningar.

MittOffice Solna

Arvid Tydéns allé 6, Solna, Solna

Modern inredning
Familjärt

7 lediga kontor just nu

På MittOffice kontorshotell i Solna råder en avkopplande och inspirerande miljö i moderna lokaler. Här erbjuds möjlighet att hyra eget kontor eller coworking-plats och som medlem har du tillgång till mötesrum, telefonbås och öppna arbetsytor.

United Spaces Tornvägen 17A

Tornvägen 17A, Arlanda / Märsta, Sigtuna

Många mötesrum
Nära flygplats

78 lediga kontor just nu

United Spaces Arlanda är ett kontorshotell med internationell atmosfär. I anslutning till flygplatsen erbjuder de kontorsrum, dagpass och hela 45 mötesrum med ny och modern teknik.

Metropole Medborgarplatsen 25

Medborgarplatsen 25, Södermalm, Stockholm

Medieindustrin
Kreativt

1 lediga kontor just nu

Metropole kontorshotell på Medborgarplatsen är en kreativ hub där det finns möjlighet att hyra kontorsrum i flera olika storlekar för alla olika tänkbara behov. I området finner ni ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer, butiker och gym.

VG66 Västmannagatan 66

Västmannagatan 66, Vasastan, Stockholm

Utsikt
Familjärt

1 lediga kontor just nu

På VG66 erbjuds rum i storlekar mellan 8 och 32 kvadratmeter. Alla rum är nyrenoverade, har god luftventilation och ett stort ljusinsläpp. Rummen är möblerade så det är bara att ta med din dator och flytta in!

Kolonien Telefonplan

Telefonvägen 30, Söderort, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

11 lediga kontor just nu

Koloniens kontorshotell ligger vid kreativa och snabbt växande Telefonplan. De erbjuder eget kontorsrum, fast kontorsplats och flexibel drop-in-plats. I området finns restauranger, service, gym och närhet till tunnelbanan.

FastOffice Nytorpsvägen 34

Nytorpsvägen 34, Täby, Täby

Gratis mötesrum

6 lediga kontor just nu

Det här kontorshotellet från FastOffice ligger mycket trevligt placerat i Täby med närhet till kommunikationer och goda möjligheter för parkering. Lite av en pyttoresk känsla i omgivningen många mindre hus rut omkring.

City Office Klarabergsviadukten 70

Klarabergsviadukten 70, City, Stockholm

Centralt läge
Familjekänsla

7 lediga kontor just nu

Kontorshotell i World Trade Center mitt i Stockholm city. Här erbjuds privata kontor och coworking för företag i alla storlekar och från alla olika branscher. Det finns bra mötes- och konferensmöjligheter och som hyresgäst har man även tillgång till WTC Göteborg.

The Park Hälsingegatan 49

Hälsingegatan 49, Vasastan, Stockholm

Öppna ytor
Kreativt

2 lediga kontor just nu

The Park i Vasastan är ett pulserande och familjärt kontorshotell där det främst finns arbetsplatser i öppen yta, med tillgång till mötesrum och telefonrum.

Convendum Biblioteksgatan 29

Biblioteksgatan 29, Östermalm, Stockholm

Lösningar för stora företag
Modern inredning

3 lediga kontor just nu

Convendums kontorshotell på Biblioteksgatan erbjuder premiumkontor med kontorsrum, coworkingytor och lounger fördelat på flera våningsplan. Ni har även tillgång till gym och garage. Mycket bra läge med Humlegården och Stureplan precis utanför dörren.

Convendum Strandvägen 1

Strandvägen 1, Östermalm, Stockholm

Modernt
Familjärt

6 lediga kontor just nu

Ett kontorshotell på en av de mest exklusiva adresserna i Stockholm, Strandvägen 1. En av Convendums mindre kontorshotell, med familjär känsla som passar lite mindre företag. Lokalen är ljus och luftig och loungen har en fin utsikt mot vattnet.

Embassy House Medborgarplatsen 3

Medborgarplatsen 3, Södermalm, Stockholm

Prisvärt
Nära kommunikationer

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

I de livliga söderhallarna vid Medborgarplatsen hittar du detta prisvärda kontorshotell på plan 8. I byggnaden finns, utöver kontorshotellet, restauranger, hantverksbodar, butiker och en biograf.

Space Sergels Torg 12

Sergels Torg 12, City, Stockholm

Digital kultur
Kreativt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Space är ett coworking space på hela sju våningar som fokuserar på den digitala underhållningsbranchen. Här finns kontorsrum, coworking i öppen yta och mötesrum. I byggnaden finns även e-sportarena, gaming center och en arena med scen.

Block Stockholm Åsögatan 115

Åsögatan 115, Södermalm, Stockholm

Kreativt
Familjärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Kreativt kontorshotell för företag som arbetar med kommunikation, reklam, design och media. Här råder familjär stämning och hög gemenskap. Kontorshotellet är ljust och öppet och ligger i ett gammalt ölbryggeri, med utsikt över talen på Södermalm.

Helio Grev Turegatan 30

Grev Turegatan 30, Östermalm, Stockholm

Attraktivt område
Modern inredning

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Helio på Östermalm är ett unikt kontorshotell som är som en blandning av arbetsplats, klubb och laboratorium. Här samlas över 100 tillväxtföretag i en lokal som en gång var ett bankpalats. Området runtomkring erbjuder både restauranger, caféer, service med mera.

Places Sickla

Järnvägsgatan 30, Nacka, Nacka

Flexplatser
Modern inredning

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Places i Sickla är ett coworking place med fokus på flexibilitet. Här finns billiga drop-in-platser för dig som vill komma iväg från hemmakontoret men slippa pendla långt. I hyran ingår kaffe/te och tillgång till skrivare, datorskärm och loungeyta.

Business Lounge Sickla industriväg 3

Sickla industriväg 3, Nacka, Nacka

Nära kommunikationer
Ljusa lokaler

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Kontorshotell mitt i Sickla Köpkvarter med över 70 arbetsplatser fördelade på privata kontorsrum, coworking, och lounge-platser samt konferenslokaler. Business Lounge samarbetar med många aktörer i Sickla och har generösa erbjudanden till sina hyresgäster.

Helio Sundbybergs torg 1

Sundbybergs torg 1, Sundbyberg, Sundbyberg

Modern inredning
Familjärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Helio kontorshotell i Sundbyberg ligger i Signalfabriken, ett av Stockholms mest expansiva områden. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum, med tillgång till mötes- och konferensrum i olika storlekar, parkering samt café.

FirstOffice Siktgatan 1

Siktgatan 1, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

FirstOffice Vällingby är ett genomtänkt och välplanerat kontorshotell som ligger väl placerat i Vinsta. Här erbjuds rymliga privata kontorsrum samt möjlighet till privat kontorsyta för det större företaget.

Helio Hornsbruksgatan 23b

Hornsbruksgatan 23b, Södermalm, Stockholm

Historisk byggnad
Mysigt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Helio kontorshotell i livfulla Hornstull erbjuder kontorslösningar i allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller privata kontorsrum. Med 4 meter i takhöjd och en unik arkitektur är detta en kontorsanläggning som inte liknar någon annan.

UNITY uWork Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 13, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Modern inredning
Historisk byggnad

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

UNITY ligger i Turbinhallen i Hammarby Sjöstad. Ett attraktivt läge med närhet till kommunikationer, restauranger och fina promenadstråk. I en luftig och ljus anläggning erbjuds medlemskap för olika behov, allt från loungeplatser till eget privat kontor.

Helio Kistagången 12

Kistagången 12, Kista, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Helio kontorshotell i Kista är en modern anläggning som erbjuder flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Tillgång till parkering för både bil och cykel samt tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd.

Helio Slottsbacken 8

Slottsbacken 8, Gamla Stan, Stockholm

Historisk byggnad
Högt till tak

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

På Helios kontorshotell på Slottsbacken möts 1700-tal och coworking under samma tak i en helt unik kontorsanläggning. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum samt att ni har tillgång till gemensamma ytor och lounger.

Regus Ringvägen 100

Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm

Modern inredning
Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Regus kontorshotell på Ringvägen på Södermalm i Stockholm erbjuder moderna kontorsrum och kontorsplatser på nionde våningen med en fantastisk utsikt. Det strategiska läget bredvid stora vägar och nära tunnelbanan ger goda förbindelser till alla delar av staden.

Fabriken Textilgatan 31

Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Familjärt
Eventyta

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Fabriken kontorshotell i Hammarby Sjöstad ligger i en gammal fabrikslokal och erbjuder såväl flexibla kontorsplatser som längre avtal, med fokus på den familjära känslan. Här har ni tillgång till receptionstjänst, konferens- och mötesrum, nätverksträffar.

Metropole Zinkensdamm

Brännkyrkagatan 76, Södermalm, Stockholm

Medieindustri
Kreativt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Kreativ anläggning vid Zinkensdamm. Här finns kontor och studios i varierande storlekar med möjlighet att sätta egen prägel på kontoret. Livfullt område på Södermalm med närhet till restauranger, service och kommunikationer.

Office Stureplan Birger Jarlsgatan 20

Birger Jarlsgatan 20, Östermalm, Stockholm

Sekelskiftsbyggnad
Attraktivt läge

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Office Stureplan är ett kontorshotell mitt på Stureplan, beläget i en paradvåning från år 1900. Här erbjuds kontorsrum i varierande storlek och som hyresgäster har ni tillgång till mötesrum och gemensamt kök.

The Works Östermalm

Karlavägen 53, Östermalm, Stockholm

Centralt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

The Works öppnar kontorshotell på Karlavägen på Östermalm hösten 2022. Anläggningen är 500 kvm och ligger ett stenkast från Humlegården.

Convendum Regeringsgatan 52

Regeringsgatan 52, City, Stockholm

Modern inredning
Familjärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Convendums kontorshotell på Regeringsgatan i Stockholm city ligger i en charmig sekelskiftesbyggnad och består av en mix av kontorsrum och coworkingytor. En attraktiv affärsadress som ger er närhet till restauranger, service och kommunikationer.

K22 Krukmakargatan 22

Krukmakargatan 22, Södermalm, Stockholm

Familjärt
Innergård

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

K22 kontorshotell på Krukmakargatan på Södermalm erbjuder fasta och flexibla platser i en ljus lokal på ca 300 kvm, med tillgång till mötesrum och ljuddämpat telefonrum som även passar till ljudinspelningar. Olika sociala event arrangeras med jämna mellanrum.

C/O Glasfibergatan 6

Glasfibergatan 6, Söderort, Stockholm

Prisvärt
Gratis mötesrum

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

På C/O kontorshotell i centrala Älvsjö erbjuds en kreativ arbetsmiljö i ljusa lokaler. Här finns allt från öppna lounge-platser till privata kontor - med all tänkbar service inbakat i hyran, inklusive fri tillgång till mötesrum.

Regus Gustav III:s Boulevard 34

Gustav III:s Boulevard 34, Solna, Solna

Nära kommunikationer
Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Regus kontorshotell i Frösunda, Solna erbjuder eget kontorsrum och coworkingplatser med tillgång till mötesrum och gemensamma ytor. Som medlemmar hos Regus ingår ni i ett stort globalt nätverk, där ni har tillgång till Regus andra anläggningar.

Regus Kistagången 20b

Kistagången 20b, Kista, Stockholm

Terrass
Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Regus kontorshotell i Kista ligger i ett av av Europas största tekniska kluster. Här finns kontor, coworkingplatser samt mötesrum, och i byggnaden finns tillgång till café, uteplats, duschar samt inomhusparkering.

Business Lounge Forumvägen 14

Forumvägen 14, Nacka, Nacka

Nära kommunikationer
Utsikt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Business Lounge i Nacka Forum erbjuder privata kontorsrum och kontorsplatser i landskap högt upp i höghuset på våningsplan 18. Här finns privata kontorsrum och ett fåtal kontorsplatser i landskap samt en välkomnande entrélounge och flertalet mötesrum.

Quality Office Elektravägen 31

Elektravägen 31, Söderort, Stockholm

Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Quality Office Västberga är ett kontorshotell som erbjuder möjlighet att hyra flexibla arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Möjlighet att hyra förråd och lagerplats samt tillgång till parkering.

Cecil Coworking Norrlandsgatan 10

Norrlandsgatan 10, City, Stockholm

Exklusivt
Attraktivt läge

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Cecil coworking - Stockholms kanske snyggaste kontorshotell placerat mitt i city. Kontorshotellet präglas av exklusiv design och inredning. Med ett öga för detaljer och fokus på service är du som kund alltid i centrum hos Cecil.