Bli matchad

29 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Gamla stan, Stockholm

Letar ni nytt kontor i Gamla stan? Upptäck och jämför kontor från 2 kontorshotell och 2 unika hyresvärdar i Gamla stan med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Gamla stan startar priserna på kontor på kontorshotell från 6,098kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Gamla stan

Totalt finns det över 4 361kvm kontorshotellsyta i Gamla stan. Det största kontorshotellet är Spaces Gamla Stan, som är 2 761kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 2 180kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Gamla stan. I Gamla stan är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Spaces Gamla Stan

Lilla Nygatan 23, Gamla stan, Stockholm

Historisk byggnad
Exklusiv adress

29 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Stockholm - Spaces Gamla Stan

29 lediga kontor just nu

Kontor från 6 100 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 2 490 kr/person/mån

Regus Spaces i Gamla stan är Regus nya flaggskepps anläggning, topprenoverat gammalt 1800-talshus som en gång i tiden var Stockholms första privata bank. En unik och modern anläggning med bra service.

Helio Slottsbacken 8

Slottsbacken 8, Gamla stan, Stockholm

Historisk byggnad
Högt till tak
Betald placering
kontorshotell i Stockholm - Helio Slottsbacken 8

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Öppna arbetsplatser från 4 450 kr/person/mån

På Helios kontorshotell på Slottsbacken möts 1700-tal och coworking under samma tak i en helt unik kontorsanläggning. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum samt att ni har tillgång till gemensamma ytor och lounger.

Resultat 1-2 (utav 2)

Snabbfakta om kontorshotell i Gamla stan, Stockholm

Antal kontorshotell i Gamla stan2
Antal operatörer i Gamla stan2
Antal lediga kontor i Gamla stan29
Antal kvadratmeter kontorshotell i Gamla stan4 361
Billigaste priset6,098kr/person/månad
Högsta priset6,098kr/person/månad
Populärt alternativSpaces Gamla Stan
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar