Bli matchad

37 lediga rum på kontorshotell att hyra i Gamla Stan, Stockholm

Hitta och jämför alla lediga kontor på 2 kontorshotell hos 2 olika kontorshotellsoperatörer i Gamla Stan, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Gamla Stan kostar det från 5,520kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Gamla Stan

Totalt finns det över 4 361kvm kontorshotellsyta i Gamla Stan. Det största kontorshotellet är Spaces Gamla Stan, som är 2 761kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 2 180kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Gamla Stan. I Gamla Stan är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Spaces Gamla Stan

Lilla Nygatan 23, Gamla Stan, Stockholm

Historisk byggnad
Exklusiv adress

37 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Stockholm - Spaces Gamla Stan

37 lediga kontor just nu

Kontor från 5 500 kr/person/mån

Medlemskap från 2 490 kr/person/mån

Regus Spaces i Gamla stan är Regus nya flaggskepps anläggning, topprenoverat gammalt 1800-talshus som en gång i tiden var Stockholms första privata bank. En unik och modern anläggning med bra service.

Helio Slottsbacken 8

Slottsbacken 8, Gamla Stan, Stockholm

Historisk byggnad
Högt till tak
Betald placering
kontorshotell i Stockholm - Helio Slottsbacken 8

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Medlemskap från 4 450 kr/person/mån

På Helios kontorshotell på Slottsbacken möts 1700-tal och coworking under samma tak i en helt unik kontorsanläggning. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum samt att ni har tillgång till gemensamma ytor och lounger.

Snabbfakta om kontorshotell i Gamla Stan, Stockholm

Antal kontorshotell i Gamla Stan2
Antal operatörer i Gamla Stan2
Antal lediga kontor i Gamla Stan37
Antal kvadratmeter kontorshotell i Gamla Stan4 361
Billigaste priset5,520kr/person/månad
Högsta priset5,520kr/person/månad
Populärt alternativSpaces Gamla Stan
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar