Bli matchad

7 lediga rum på kontorshotell att hyra i Danderyd, Stockholm

Hitta och jämför alla lediga kontor på 2 kontorshotell hos 2 olika kontorshotellsoperatörer i Danderyd, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Danderyd kostar det från 4,000kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Danderyd

Totalt finns det över 3 626kvm kontorshotellsyta i Danderyd. Det största kontorshotellet är Quick Office Danderyd, som är 1 826kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 813kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Danderyd. I Danderyd är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Quick Office Danderyd

Svärdvägen 21, Danderyd, Danderyd

Ljusa lokaler
Innergård

7 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Danderyd - Quick Office Danderyd

7 lediga kontor just nu

Kontor från 4 000 kr/person/mån

Medlemskap från 1 775 kr/person/mån

Quick Office kontorshotell i Mörby centrum, Danderyd erbjuder ljusa kontorsytor på tre plan. Här finns möjlighet att hyra egna kontorsrum eller flexibla platser i coworkingyta. Tillgång till mötesrum med plats för upp till 70 personer.

Sanna Office Hub, Vendevägen 89

Vendevägen 89, Danderyd, Danderyd

Podd- och inspelningsstudio
Gym
Betald placering
kontorshotell i Danderyd - Sanna Office Hub, Vendevägen 89

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Medlemskap från 2 500 kr/person/mån

Sanna Office Hub kontorshotell i Danderyd erbjuder mobila kontorsplatser, fast kontorsplats i öppet landskap och eget kontorsrum. Tillgång till mötesrum, tysta rum för till exempel telefonsamtal eller podcastinspelning samt inspelningsstudio för film.

Snabbfakta om kontorshotell i Danderyd, Stockholm

Antal kontorshotell i Danderyd2
Antal operatörer i Danderyd2
Antal lediga kontor i Danderyd7
Antal kvadratmeter kontorshotell i Danderyd3 626
Billigaste priset4,000kr/person/månad
Högsta priset4,000kr/person/månad
Populärt alternativQuick Office Danderyd
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar