Bli matchad

Convendum Biblioteksgatan 29

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Biblioteksgatan 29.

Lösningar för stora företagModern inredning

2755

Anläggningsstorlek

12

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Biblioteksgatan 29. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Biblioteksgatan 29 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Biblioteksgatan 29. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Biblioteksgatan 29, Östermalm

Convendum city - kontorshotell på Biblioteksgatan 29 Ett tillgängligt kontor mitt i hjärtat av Stureplan. Hos Convendum på Biblioteksgatan finns lyxiga öppna våningsplan med mycket ljusinsläpp och fantastiska materialval med utsikt över Humlegården. På Convendums kontorshotell på Biblioteksgatan 29 finns goda möjligheter för större företag att ta hela egna våningsplan eller en egen avdelning. Välkomna till Convendum!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Recensioner

För mig var valet av CONVENDUM en självklarhet. Så fort jag såg stället tänkte jag ”wow det här måste jag kalla mitt kontor”. Jag hade inte fel kan jag säga! Allt är verkligen underbart här, frukosten, AW:n, personalen och medlemmarna.

Arvin Saadati

Arvin Saadati,

VD, Webicient

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum