Bli matchad

Convendum Biblioteksgatan 29

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Biblioteksgatan 29.

Lösningar för stora företagModern inredning

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Konferensrum

Tillgängliga kontor

Om Convendum Biblioteksgatan 29, Östermalm

Convendum city - kontorshotell på Biblioteksgatan 29 Ett tillgängligt kontor mitt i hjärtat av Stureplan. Hos Convendum på Biblioteksgatan finns lyxiga öppna våningsplan med mycket ljusinsläpp och fantastiska materialval med utsikt över Humlegården. På Convendums kontorshotell på Biblioteksgatan 29 finns goda möjligheter för större företag att ta hela egna våningsplan eller en egen avdelning. Välkomna till Convendum!

Storlek på anläggningen2 755 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 12 anläggningar i centrala Stockholm som finns eller öppnas under 2022. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Recensioner

För mig var valet av CONVENDUM en självklarhet. Så fort jag såg stället tänkte jag ”wow det här måste jag kalla mitt kontor”. Jag hade inte fel kan jag säga! Allt är verkligen underbart här, frukosten, AW:n, personalen och medlemmarna.

Arvin Saadati

Arvin Saadati,

VD, Webicient

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum