Bli matchad

Convendum Fleminggatan 18

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Fleminggatan 18.

Modern inredningEventyta

5000

Anläggningsstorlek

13

Mötesrum

Öppnades Jan. 2020

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Fleminggatan 18. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Fleminggatan 18 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Fleminggatan 18. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Ger access till alla Convendums enheter.

Om Convendum Fleminggatan 18, Kungsholmen

Convendums kontorshotell på Kungsholmen, Fleminggatan 18, öppnade i februari 2020 och ligger i vad som i folkmun kallas Trygghansa-huset, mitt emellan Fridhemsplan och T-centralen på Kungsholmen. Anläggningen kännetecknas av otroligt generös takhöjd och en helt egen konferensvåning på bottenplan. Anläggningen ligger i markplan och är Convendums mest prisvärda alternativ i city! Här finns rum mellan 9-21 kvm som går att kombinera ihop i alla möjliga storlekar. Det finns även möjlighet att hyra en egen avskärmad del på ca 350kvm för företag med mellan 30-50 anställda. Convendum på Fleminggatan har även några av de största loungeytorna utav alla kontorshotell i Stockholm, vilket gör att man har mycket yta utöver sina egna rum att nyttja. Det finns även ett helt våningsplan för konferens med både vanliga konferensrum och storskaliga konferensytor i biosittning. Välkomna till Convendum på Kungsholmen!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum