Bli matchad

5 lediga rum på coworking spaces att hyra i Vallentuna

Hitta och jämför 2 coworking spaces hos 1 olika coworking-hyresvärdar i Vallentuna, eller låt våra coworkingexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Vallentuna kostar det från 2,663kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Vallentuna

I Vallentuna växer coworkingmarknaden kraftigt, idag finns det över 1 797kvm coworkingyta i staden. I Vallentuna får du räkna med att i snitt betala kr/mån per arbetsplats i ett privat kontorsrum. I Vallentuna finns det coworking spaces i alla storlekar men den genomsnittliga anläggningen är 898kvm stor. Är ni ett större team? Filtrera på kontorstyp: kontor för att se alla tillgängliga kontorsrum och skräddarsydda egna avdelningar tillgängliga på coworking spaces i i Vallentuna.

FastOffice Tellusvägen 43 Vallentuna

Tellusvägen 43, Vallentuna, Vallentuna

Prisvärt

3 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Vallentuna - FastOffice Tellusvägen 43 Vallentuna

3 lediga kontor just nu

Kontor från 2 700 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

I centrala Vallentuna har FastOffice två kontorshotell. Det här är en lite större anläggning med flera våningsplan. Lokalerna är ljusa och fräscha och här finns möjlighet att hyra kontorsrum i olika storlekar. Här finns även tillgång till mötes- och konferensrum.

FastOffice Tuna Torg Vallentuna

Tuna Torg 3, Vallentuna, Vallentuna

Gratis mötesrum

2 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Vallentuna - FastOffice Tuna Torg Vallentuna

2 lediga kontor just nu

Kontor från 2 700 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

I centrala Vallentuna har FastOffice två kontorshotell. Den här anläggningen på 295 kvm är den mindre av dem och här finns möjlighet att hyra kontorsrum i olika storlekar och som hyresgäster har ni fri tillgång till mötesrum

Resultat 1-2 (utav 2)

Snabbfakta om coworking space i Vallentuna

Antal kontorshotell i Vallentuna2
Antal operatörer i Vallentuna1
Antal lediga kontor i Vallentuna5
Antal kvadratmeter kontorshotell i Vallentuna1 797
Billigaste priset2,663kr/person/månad
Högsta priset2,663kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Tellusvägen 43 Vallentuna
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar