Bli matchad

Kontoret Nybroviken

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Kontoret Nybroviken.

Centralt lägeFamiljärt

1400

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Dusch

Frukost

Lagerplats

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Kontoret Nybroviken. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Kontoret Nybroviken vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Kontoret Nybroviken, Östermalm

Välkommen till Kontoret Nybroviken, ett exklusivt coworking-koncept i hjärtat av Stockholm City på Birger Jarlsgatan 2. Här erbjuder de moderna och representativa kontorsutrymmen för företagare som söker en inspirerande arbetsmiljö med närhet till stadens puls och viktiga faciliteter. Beläget intill Nybroviken och Stureplan, har Kontoret Nybroviken ett oslagbart läge för företagare som vill vara mitt i händelsernas centrum. Kvarteret erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger, träningscenter och caféer. Ni och era kunder kan njuta av välrenommerade luncher på Riche eller ta en kort promenad till SATS Stureplan, Sturebadet och Sturegallerian. Pendlingen till coworking spacet är smidig och enkel. För dem som föredrar kollektivtrafik finns flera busslinjer som passerar i närheten, inklusive linje X40 och 53. Resan från vanliga närområden som Södermalm och Kungsholmen tar endast cirka 10-15 minuter med bil, vilket gör det bekvämt för dem som föredrar att köra. När du väl anländer till Kontoret Nybroviken möts du av en elegant och professionell reception som tar emot er och era kunder. Ni har tillgång till välutrustade mötes- och konferensrum, gratis internet, städning, telefonabonnemang, och tillgång till skrivare, kopiatorer och scanners. Dessutom erbjuder de företagsevenemang som vernissager och fester för att främja gemenskap och nätverkande. På Kontoret Nybroviken kan du välja mellan olika typer av medlemskap. Om ni vill ha ett eget kontor erbjuder vi representativa och privata utrymmen med tillgång till alla deras faciliteter dygnet runt, året om. För dem som föredrar att dela kontor har de flexibla alternativ där ni kan välja att dela rum med andra företag eller ha en mobil plats. Utöver professionella arbetsutrymmen erbjuder coworking spacet också en konstutställning som regelbundet uppdateras med nya konstverk. Ni och era gäster är välkomna att delta i vernissageevenemang och uppleva den inspirerande konsten. Slutligen, på Kontoret Nybroviken tror de på att skapa en positiv arbetsmiljö där nätverkande och trivsel är viktigt. De bjuder in till gemensamma frukostar, after work-evenemang och festligheter för att stärka samhörigheten mellan medlemmarna. Välj Kontoret Nybroviken som ert coworking space och njut av en professionell och inspirerande arbetsmiljö mitt i Stockholms mest attraktiva område.

Om Kontoret™

Välkommen till Kontoret - ett av Stockholms mest eftertraktade kontorshotell! På Kontoret erbjuder de privata kontorsrum som passar både stora och små företag. De förstår att behovet av ett eget kontor aldrig har varit tydligare, och de är här för att hjälpa er att hitta det rum som bäst passar era behov. Hos Kontoret coworking finns även möjligheten att byta rum internt i takt med att ert företag växer och förändras. De prioriterar interna flyttar och strävar alltid efter att skapa en dynamisk miljö för deras hyresgäster. På Kontoret erbjuds inte bara ett eget kontor, de erbjuder en helhetslösning. Deras kontorsrum kommer med full service, inklusive tillgång till mötes- och konferensrum. De vet att mötesplatser är viktiga för affärsframgång, och ser till att ni har allt ni behöver för att hålla produktiva och framgångsrika möten. Kontorshotellet Kontoret finns på fyra strategiska platser i Stockholm. Ett centralt läge mitt i stan, bara ett stenkast från Stureplan. De andra tre kontorshotellen finns strax utanför Stockholms vägtullar - ett vid Globen på södra sidan, ett vid Alviks Strand västerut, och ett mitt i Solna Centrum norr om stan. Oavsett var ni befinner er i Stockholm är deras coworking-anläggningar lättillgängliga med både kommunala kommunikationer och bil eller cykel. Sedan öppning 1996 har de hjälpt många företag och flera av dem har varit med dem ända sedan starten. Detta är något som de är glada och stolta över. Hos Kontoret hittar ni idag en härlig mix av företag i olika storlekar och branscher. Tillsammans bildar de Kontoret - en plats där företag kan trivas, mötas och utvecklas.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Kontoret™