Bli matchad

0 lediga rum på kontorshotell att hyra i Liljeholmen, Stockholm

Hitta och jämför alla lediga kontor på 1 kontorshotell hos 1 olika kontorshotellsoperatörer i Liljeholmen, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Liljeholmen kostar det från kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Liljeholmen

Totalt finns det över 1 700kvm kontorshotellsyta i Liljeholmen. Det största kontorshotellet är The Park Marievik, som är 1 700kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 700kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Liljeholmen. I Liljeholmen är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

The Park Marievik

Årstaängsvägen 21C, Liljeholmen, Stockholm

Modern inredning
Kreativt
Betald placering
kontorshotell i Stockholm - The Park Marievik

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Medlemskap från 2 900 kr/person/mån

Hos The Park i Marievik - ett av få kontorshotell i Liljeholmen - är det fokus på community. Hyr kontor bland 1700 kvadratmeter coworking och kontorshotell och hitta nya kunder och samarbetspartners på samma dag!

Snabbfakta om kontorshotell i Liljeholmen, Stockholm

Antal kontorshotell i Liljeholmen1
Antal operatörer i Liljeholmen1
Antal lediga kontor i Liljeholmen0
Antal kvadratmeter kontorshotell i Liljeholmen1 700
Billigaste prisetkr/person/månad
Högsta prisetkr/person/månad
Populärt alternativThe Park Marievik
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar