Bli matchad

1 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Liljeholmen, Stockholm

Letar ni nytt kontor i Liljeholmen? Upptäck och jämför kontor från 1 kontorshotell och 1 unika hyresvärdar i Liljeholmen med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Liljeholmen startar priserna på kontor på kontorshotell från 6,000kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Liljeholmen

Totalt finns det över 1 700kvm kontorshotellsyta i Liljeholmen. Det största kontorshotellet är The Park Marievik, som är 1 700kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 700kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Liljeholmen. I Liljeholmen är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

The Park Marievik

The Park - logo

Årstaängsvägen 21C, Söderort, Stockholm

Modern inredning
Kreativt

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Stockholm - The Park Marievik

1 ledigt kontor just nu

kontorshotell i Stockholm - The Park Marievikkontorshotell i Stockholm - The Park Marievik

Kontor från 6 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 800 kr/person/mån

Hos The Park i Marievik - ett av få kontorshotell i Liljeholmen - är det fokus på community. Hyr kontor bland 1700 kvadratmeter coworking och kontorshotell och hitta nya kunder och samarbetspartners på samma dag!

Premium

Resultat 1-1 (utav 1)

Snabbfakta om kontorshotell i Liljeholmen, Stockholm

Antal kontorshotell i Liljeholmen1
Antal operatörer i Liljeholmen1
Antal lediga kontor i Liljeholmen1
Antal kvadratmeter kontorshotell i Liljeholmen1 700
Billigaste priset6,000kr/person/månad
Högsta priset6,000kr/person/månad
Populärt alternativThe Park Marievik
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar