Bli matchad

13 lediga rum på coworking spaces att hyra i Haninge, Stockholm

Hitta och jämför 1 coworking spaces hos 1 olika coworking-hyresvärdar i Haninge, eller låt våra coworkingexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Haninge kostar det från 2,000kr/person/månad för kontorsrum på coworking, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska coworkingmedlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Coworking i Haninge

I Haninge växer coworkingmarknaden kraftigt, idag finns det över 992kvm coworkingyta i staden. I Haninge får du räkna med att i snitt betala 2,000kr/mån per arbetsplats i ett privat kontorsrum. I Haninge finns det coworking spaces i alla storlekar men den genomsnittliga anläggningen är 992kvm stor. Är ni ett större team? Filtrera på kontorstyp: kontor för att se alla tillgängliga kontorsrum och skräddarsydda egna avdelningar tillgängliga på coworking spaces i i Haninge.

C/O Handenterminalen 5

C/O - logo

Handenterminalen 5, Söderort, Haninge

Prisvärt
Gratis mötesrum

13 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Haninge - C/O Handenterminalen 5

13 lediga kontor just nu

kontorshotell i Haninge - C/O Handenterminalen 5kontorshotell i Haninge - C/O Handenterminalen 5

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Här erbjuds rum som passar de flesta. Allt från platser i öppna landskap och lounger till privata låsbara rum. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Premium

Resultat 1-1 (utav 1)

Snabbfakta om coworking space i Haninge, Stockholm

Antal kontorshotell i Haninge1
Antal operatörer i Haninge1
Antal lediga kontor i Haninge13
Antal kvadratmeter kontorshotell i Haninge992
Billigaste priset2,000kr/person/månad
Högsta priset2,000kr/person/månad
Populärt alternativC/O Handenterminalen 5
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar