Få hjälp

84 lediga rum på kontorshotell att hyra i Kista, Stockholm

Jämför bland över 84 kontor på 8 kontorshotell i Kista, Stockholm. Vi har samlat alla lediga kontor på Stockholms kontorshotell på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

FirstOffice Torshamnsgatan 20

Torshamnsgatan 20, Kista, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

16 lediga kontor just nu

FirstOffice i Kista är ett nybyggt och fräscht kontorshotell alldeles i närheten av Kistamässan. Här finns det både coworking i öppet kontorslandskap och privata kontor. Kontoren finns i storlekarna 11 till 36 kvm och är anpassade för 2 till 6 arbetsplatser.

FastOffice Finlandsgatan 36

Finlandsgatan 36, Kista, Stockholm

Nära naturreservat
Nära kommunikationer

8 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell Kista Bright är en kostnadseffektiv och flexibel anläggning där ni som hyresgäster får både service och nätverksmöjligheter. Anläggningen ligger centralt i Kista, med både restauranger, service och kommunikationer nära.

QuickOffice Kista

Torshamnsgatan 27, Kista, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

30 lediga kontor just nu

QuickOffice nyöppnade kontorshotell i Kista är en kreativ arbetsplats i det stora komplexet a:place. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum för upp till 12 personer samt flexibla coworkingplatser och ni har även tillgång mötesrum, telefonrum och gemensam lounge.

FastOffice Finlandsgatan 10

Finlandsgatan 10, Kista, Stockholm

Nära naturreservat
Nära kommunikationer

2 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Kista är stället för er som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning. Anläggningen ligger centralt i Kista, nära restauranger, service och kommunikationer. I närområdet ligger även Kista Galleria samt grönområde.

FirstOffice Isafjordsgatan 19

Isafjordsgatan 19, Kista, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

23 lediga kontor just nu

FirstOffice kontorshotell i Kista är en modern anläggning industriell design, som erbjuder totalt 14 kontorsrum i storlekarna 12-50 kvm. Anläggningen ligger när Kista Galleria med stort utbud av restauranger, butiker och goda kommunikationer.

C/O Torshamnsgatan 35

Torshamnsgatan 35, Kista, Stockholm

Gym
Prisvärt

5 lediga kontor just nu

C/O kontorshotell i Kista samlar de allra flesta typer av företag. Här erbjuds privata rum och skrivbord i öppna landskap med tillgång till gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter.

Helio Kistagången 12

Kistagången 12, Kista, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Helio kontorshotell i Kista är en modern anläggning som erbjuder flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Tillgång till parkering för både bil och cykel samt tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd.

Regus Kistagången 20b

Kistagången 20b, Kista, Stockholm

Terrass
Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Regus kontorshotell i Kista ligger i ett av av Europas största tekniska kluster. Här finns kontor, coworkingplatser samt mötesrum, och i byggnaden finns tillgång till café, uteplats, duschar samt inomhusparkering.