En bevisad process

Enkelt och effektivt - hela vägen

Hur kan det vara helt kostnadsfritt? - Vi har samma fasta avtal med alla uthyrare och får betalt oberoende av vilket kontor ni väljer. Det innebär att vi kan föreslå kontor från alla uthyrare och samtidigt vara helt opartiska i vad ni faktiskt väljer.
 1. Analys av era behov

  När ni har kontaktat oss får ni en personlig kontorsexpert som följer med er genom hela processen. Tillsammans går ni igenom era behov och önskemål såsom pris, budget och område. Vad är viktigt för er i ert nästa kontor?
 2. Urval

  Vi tar fram en lista med de bästa alternativen från hela marknaden och sammanställer dessa för er. Vi sammanställer alltid pris, rumsstorlek och inflyttningsdatum för att ni ska få en så komplett överblick som möjligt. Dela listan med kollegor, fyll på listan själva i vår marknadsplats och välj ut de alternativ som ni gillar bäst.
 3. Gå på visningsrunda

  Vi sätter ihop en effektiv visingsrunda åt er baserat på det ni gillar och sköter all dialog med uthyrarna samt ser till att ni ställer rätt frågor. Omvisning eller fler alternativ? Inga problem! Vi ger oss inte förrän ni är nöjda.
 4. Förhandling och anpassning

  Vi sköter dialog och förhandling med uthyrarna så att ni slipper. Tack vare att vi samarbetar med samtliga uthyrare kan vi alltid ställa offerter mot varandra och vet vilka punkter som är förhandlingsbara hos vilka uthyrare. Ni kan känna er trygga i att ni kommer få det bästa möjliga avtalet via oss.
Lösningar för alla företag

Stort eller litet team - vi hjälper er hitta den bästa lösningen för er

Du är i trygga händer

Vi har hjälper flest företag i Stockholm att hitta det rätta kontorshotellet för deras team

Våra experter

Stockholms vassaste och mest engagerade kontorsexperter - rådgivare du kan lita på

Pär Lövgren
Kontorsexpert
Pär förstår våra kunders behov samt utmaningar. Han kan ge exempel på hur vi hjälpt andra bolag med samma behov och har alltid en bra lösning i rockärmen.
. . .
coworking
Lyssnare
Tim Andersson
Grundare & CCO
Tim är grundare och ansvarig för våra relationer med allt utbud. Han är också känd för att hjälpa stora techbolag att hitta nya hem.
. . .
30+ arbetsplatser
CBD-expert