Bli matchad

167 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Sollentuna, Stockholm

Letar ni nytt kontor i Sollentuna? Upptäck och jämför kontor från 4 kontorshotell och 3 unika hyresvärdar i Sollentuna med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Sollentuna startar priserna på kontor på kontorshotell från 730kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Sollentuna

Totalt finns det över 2 628kvm kontorshotellsyta i Sollentuna. Det största kontorshotellet är Regus Rotsunda, som är 1 000kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 657kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Sollentuna. I Sollentuna är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

C/O Sjöängsvägen 17

Sjöängsvägen 17, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

5 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - C/O Sjöängsvägen 17

5 lediga kontor just nu

Kontor från 1 900 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

C/O's senaste kontorshotell i närheten av deras tidigare anläggning i Sollentuna på Sjöängsvägen. En nyrenoverat och fin anläggning som öppnade under 2021. Ett prisvärt alternativ med ergonomiskt möblerade kontor och fri tillgång till mötesrum.

C/O Sjöängsvägen 6

Sjöängsvägen 6, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

9 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - C/O Sjöängsvägen 6

9 lediga kontor just nu

Kontor från 1 900 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Hos C/O kontorshotell i Sollentuna erbjuds rum som passar de allra flesta. Här finns allt från öppna platser i landskap till helt egna kontorsrum och ni har fri tillgång till mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter och nära till pendeltåg och buss.

Regus Rotsunda

Bollstanäsvägen 3, Sollentuna, Sollentuna

Relaxed
Prisvärt

153 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - Regus Rotsunda

153 lediga kontor just nu

Kontor från 700 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 120 kr/person/mån

Maximal arbetsglädje hos Regus Rotsunda i Sollentuna: nyrenoverade kontorsutrymmen, kostnadsfria mötesrum och bekvämligheter. Optimalt läge med närhet till handelscentrum och smidig pendling.

FastOffice Sollentuna

ANIARAPLATSEN 4, Sollentuna, Sollentuna

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - FastOffice Sollentuna

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i Aniaraplatsen 4 är en kostnadseffektiv och flexibel anläggning där ni som hyresgäster får både service och nätverksmöjligheter. Anläggningen ligger centralt i Sollentuna med både restauranger, service och kommunikationer nära.

Resultat 1-4 (utav 4)

Snabbfakta om kontorshotell i Sollentuna, Stockholm

Antal kontorshotell i Sollentuna4
Antal operatörer i Sollentuna3
Antal lediga kontor i Sollentuna167
Antal kvadratmeter kontorshotell i Sollentuna2 628
Billigaste priset730kr/person/månad
Högsta priset1,875kr/person/månad
Populärt alternativC/O Sjöängsvägen 17
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar