Bli matchad

7 lediga rum på kontorshotell att hyra i Sollentuna, Stockholm

Hitta och jämför alla lediga kontor på 3 kontorshotell hos 2 olika kontorshotellsoperatörer i Sollentuna, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Sollentuna kostar det från 1,800kr/person/månad för kontorsrum på kontorshotell, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Sollentuna

Totalt finns det över 1 628kvm kontorshotellsyta i Sollentuna. Det största kontorshotellet är C/O Sjöängsvägen 17, som är 710kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 542kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Sollentuna. I Sollentuna är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

C/O Sjöängsvägen 6

Sjöängsvägen 6, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

3 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - C/O Sjöängsvägen 6

3 lediga kontor just nu

Kontor från 1 800 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Hos C/O kontorshotell i Sollentuna erbjuds rum som passar de allra flesta. Här finns allt från öppna platser i landskap till helt egna kontorsrum och ni har fri tillgång till mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter och nära till pendeltåg och buss.

C/O Sjöängsvägen 17

Sjöängsvägen 17, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

4 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - C/O Sjöängsvägen 17

4 lediga kontor just nu

Kontor från 2 100 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

C/O's senaste kontorshotell i närheten av deras tidigare anläggning i Sollentuna på Sjöängsvägen. En nyrenoverat och fin anläggning som öppnade under 2021. Ett prisvärt alternativ med ergonomiskt möblerade kontor och fri tillgång till mötesrum.

FastOffice Sollentuna

ANIARAPLATSEN 4, Sollentuna, Sollentuna

Betald placering
kontorshotell i Sollentuna - FastOffice Sollentuna

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Medlemskap från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i Aniaraplatsen 4 är en kostnadseffektiv och flexibel anläggning där ni som hyresgäster får både service och nätverksmöjligheter. Anläggningen ligger centralt i Sollentuna med både restauranger, service och kommunikationer nära.

Snabbfakta om kontorshotell i Sollentuna, Stockholm

Antal kontorshotell i Sollentuna3
Antal operatörer i Sollentuna2
Antal lediga kontor i Sollentuna7
Antal kvadratmeter kontorshotell i Sollentuna1 628
Billigaste priset1,800kr/person/månad
Högsta priset2,125kr/person/månad
Populärt alternativC/O Sjöängsvägen 6
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar