Bli matchad

Vi hjälper företag möta den nya kontorsvärlden

Kontor anpassat för hybridarbete

Hur vi använder arbetsplatsen är under förändring - på yta.se är vi experter på den hybrida kontorsmarknaden i Sverige och globalt och kan hjälpa er förstå och upphandla hybridkontor.

Vilka är vi

Världens största platform för flexibla kontor

Som en del av The Instant Group är yta.se en del av världens största platform för flexibla kontor. Förutom inhouse expertise från över 600 rådgivare runtom i världen, har vi den kunskap och data som krävs för att sammankoppla er med rätt lösning i rätt marknad.

600 anställda globalt

Låt yta.se vara er lokala partner med tillgång till spetskompetens inom flexibla kontor världen över.

6000 företag hjälpta per år

Vi hjälper årligen många av världens största organisationer att tackla framtidens kontorsbehov.

Verksamma i 150 länder

Med ett globalt fotavtryck kan vi hjälpa er oavsett vart behovet uppstår.

Vi är experter på den flexibla kontorsmarknaden

Rådgivning och upphandling av flexibla kontor

yta.se är den naturliga partnern för företag och organisationer som vill utforska hybridkontor. Öka er rörlighet, minska investerat kapital, och erbjud bättre arbetsplatser till era anställda genom att ta del av den flexibla kontorsmarknaden. Våra experter guidar er genom hela processen med alltifrån behovsanalys och implementation till att skarpt gå ut och upphandla kontor. Tjänsten är kostnadsfri för er som kontorssökande.

Konsultation och rådgivning

Träffa vårt lokala team i Sverige på ett förutsättningslöst möte där vi går igenom era specifika utmaningar och ger er en överblick av marknaden och era alternativ.

Hur arbetar ni idag?

Vad finns det för produkter på marknaden?

Se över er kontorsportfölj

Impact-analys av hybridkontor

Upphandla kontor i Sverige

Våra rådgivare tar ett helhetsansvar för att upphandla rätt kontor för er organisation för kontorsbehov i Sverige.

Behovsanalys och platsbesök

Vi söker igenom marknaden

Platsbesök på utvalda alternativ

Förhandling av hyresavtal

Kontor internationellt

Som en del av The Instant Group, världens största platform för flexibla kontor, kan vi vara er lokala partner och upphandla flexibla kontor globalt.

Verksam i över 150 länder

Snabb tillgång till lokala experter

Tillgång till utbud världen över

Koordinera med oss som lokal partner

Varför coworking?

Framtidens kontor levereras som tjänst

Korta avtal ger flexibilitet

Istället för 3-10 årsavtal tecknas coworkingkontrakt från 3 månader bindningstid. Skala enkelt upp och ned kontoret vid behov, enkelt.

Någon annan tar hand om kontoret

Fiber, städning, frukost, möbler, mötesrum, gym - några av de många saker som ingår i hyran. Bäst av allt är att ni behöver inte lyfta ett finger för att det ska fungera.

Skala enkelt upp och ned över hela världen

Oavsett om ni behöver 1 arbetsplats eller ett regionalt kontor för 50 personer, kan ni snabbt och enkelt komma igång med ett nytt kontor varsomhelst i världen, och lika snabbt avveckla det om situationen förändras.

Boka ett konsultationsmöte

Boka ett förutsättningslöst möte med en av våra rådgivare för att gå igenom er organisations kontorsbehov och vilka möjligheter som finns på den flexibla kontorsmarknaden.

Boka möte

Hur fungerar coworking?

Hyr precis det ni behöver, dela på resten

Coworking går ut på att dela upp det egna och det gemensamma. Utöver er egen yta har ert nya kontor tusentals kvadratmeter med mötesrum, loungeytor, matsal och andra härliga ytor som är bra att ha men mindre roliga att betala för.

Bestäm själv hur mycket som är ert och hur mycket ni nyttjar gemensamt. Ni får helt enkelt ett gigantiskt kontor på köpet.

Vilka produkter finns inom coworking?

Det finns många sätt att nyttja flexibla kontor inom en organisation, nedan listar vi de olika produkterna som vi på yta.se kan hjälpa er med att upphandla.

Tillgång till inspirerande arbetsplatser

Arbetsplatser utanför huvudkontoret

Bara i Sverige finns hundratals kontorshotell med en geografisk spridning som täcker mer eller mindre hela landet. Ge era anställda möjlighet till en arbetsplats närmare hemmet eller helt enkelt en funktionell arbetsplats på orter där ni inte har kontor idag.

Privata kontor för mindre team

Projekt- eller regionskontor

Privata och låsbara kontorsrum för 1-15 personer på coworking, med bindningstider från 1 månad. Starta enkelt upp ett nytt projekt eller etablera er i en ny stad och säkerställ att era medarbetare har en trygg arbetsplats att komma till, med enkla och flexibla hyresavtal.

För team på 15-50 arbetsplatser

Skräddarsydda egna avdelningar

Skräddarsydd avdelning för större team som vill ha något som känns eget men vill åt flexibiliteten och servicen som coworking erbjuder. Bygg er egen yta med egen entré, mötesrum, lounge precis så som ni vill ha det.

För 50 personer eller fler

Fullt driftat eget kontor

Helt egna kontor för 50 personer eller fler i era lokaler - men driften läggs ut på 3e part. Ni kommer snabbt igång och slipper alla investeringskostnader samt behöver ingen kompetens på plats för att ta hand om kontoret.

Case study

Jaguar Land Rover | Driftat HQ

När Jaguar Land Rover ville etablera sig i en ny marknad, denna gång Budapest, kunde vi på The Instant Group leverera ett regional HQ på 6 000m² i fullt driftat format. Hela vägen från söket till att planera, möblera och ta hand om kontoret på en daglig basis.


6 000m² Managed Office | 600 anställda

Läs mer

Case study

Booking.com | Portfolio management

I takt med att Booking.com växte hade de ett behov utav att snabbt etablera sig i många nya marknader. Booking.com valde att ta vår hjälp genom ett dedikerat team som ansvarar för att hitta och upphandla flexibla kontor på nya marknader, och därmed säkerställa att kontoret alltid lever upp till deras krav och att de får en bra deal.


Läs mer

Prata hybridkontor med oss

"Boka ett förutsättningslöst möte med en av våra rådgivare för att gå igenom er organisations kontorsbehov. Vill du se fler exempel på hur vi hjälpt företag världen över, se här.

Boka möte