Bli matchad

51 lediga kontor att hyra i Lund

Hitta och jämför alla kontor med flexibla avtal på 2 kontorshotell i Lund, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Lund kostar det från 2,330kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Lund finns det 2 olika operatörer av kontorshotell som erbjuder kontor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag efterfrågar kontor med flexibilitet och full service istället för ett traditionellt 3-5 årigt kontorsavtal. Stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning där ni räknar på mellan 4-7kvm/person.

Genetor Raffinaderiet

Fabriksgatan 2, Lund

Orangeri
Kreativ miljö

12 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lund - Genetor Raffinaderiet

12 lediga kontor just nu

Kontor från 5 000 kr/person/mån

Medlemskap från 3 200 kr/person/mån

Fabriksgatan 2 i Lund är en gammal unik anläggning med modern inredning och flexibla kontorslösningar.

Växthuset Lund

Kalkstensvägen 2, Lund

Prisvärt
Handikapsvänligt

39 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Lund - Växthuset Lund

39 lediga kontor just nu

Kontor från 2 300 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Växthuset kontorshotell Gastelyckan i Lund är en nyrenoverad anläggning med kontor i olika storlekar och tillgång till mötesrum i alla deras anläggningar. Nära till både tåg och bussar in till centrala Malmö och Helsingborg. Parkeringsplatser finns vid fastigheten.

Snabbfakta om kontorshotell i Lund

Antal kontorshotell i Lund2
Antal operatörer i Lund2
Antal lediga kontor i Lund51
Antal kvadratmeter kontorshotell i Lund1 430
Billigaste priset2,330kr/person/månad
Högsta priset5,000kr/person/månad
Populärt alternativGenetor Raffinaderiet
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar

Kontor i närheten