Bli matchad

13 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Haninge, Stockholm

Letar ni nytt kontor i Haninge? Upptäck och jämför kontor från 1 kontorshotell och 1 unika hyresvärdar i Haninge med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Haninge startar priserna på kontor på kontorshotell från 2,000kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Haninge

Totalt finns det över 992kvm kontorshotellsyta i Haninge. Det största kontorshotellet är C/O Handenterminalen 5, som är 992kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 992kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är 2,000kr/månad på kontorshotell i Haninge. I Haninge är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

C/O Handenterminalen 5

C/O - logo

Handenterminalen 5, Söderort, Haninge

Prisvärt
Gratis mötesrum

13 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Haninge - C/O Handenterminalen 5

13 lediga kontor just nu

kontorshotell i Haninge - C/O Handenterminalen 5kontorshotell i Haninge - C/O Handenterminalen 5

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Här erbjuds rum som passar de flesta. Allt från platser i öppna landskap och lounger till privata låsbara rum. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Premium

Resultat 1-1 (utav 1)

Snabbfakta om kontorshotell i Haninge, Stockholm

Antal kontorshotell i Haninge1
Antal operatörer i Haninge1
Antal lediga kontor i Haninge13
Antal kvadratmeter kontorshotell i Haninge992
Billigaste priset2,000kr/person/månad
Högsta priset2,000kr/person/månad
Populärt alternativC/O Handenterminalen 5
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar