Bli matchad

Convendum Vasagatan 16

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Vasagatan 16.

LjusatriumGym

3700

Anläggningsstorlek

39

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Vasagatan 16. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Vasagatan 16 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Vasagatan 16. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Vasagatan 16, City

Centralt kontorshotell - Convendum Vasagatan 16 Vasagatan 16 är Convendums flaggskepp mitt i centrala Stockholm mittemot Centralstationen. Kontorshotellet är 2 våningar på totalt 3300kvm. Det som utmärker denna anläggning är de många och stora loungeanläggningarna belägna i ljusatrium vilket ger goda möjligheter till att ta sig ut från det egna kontoret och ta med sig datorn till loungen. Convendum på Vasagatan 16 har en exklusiv och modern inredning och en god mix av både större och mindre företag. Vid ingången finns en stor bemannad reception med möjlighet till att köpa förtäring, och varje morgon serveras det frukost till medlemmarna i anslutning till entrén. I fastigheten finns en gemensam takterass med utsikt över hela Stockholm, ett gym, omklädningsrum och goda möjligheter till parkering. Välkommen till Convendum i City - Vasagatan 16!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum