Bli matchad

Fastoffice Frösunda

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Fastoffice Frösunda.

PrisvärtNära kommunikationer

182

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Mars 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Fastoffice Frösunda. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Fastoffice Frösunda vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Fastoffice Frösunda. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om Fastoffice Frösunda, Solna

Välkommen till Fastoffice på Gustav III:s Boulevard 32, beläget i Centrala Frösunda, Solna Stockholm. Här erbjuds en flexibel arbetsplats med moderna kontorslösningar som är anpassade efter era specifika önskemål. Här tror de på att arbetsplatsen är så mycket mer än bara en plats att arbeta på. Det är en plats för gemenskap, samarbete och kreativitet. På Fastoffice kan du välja mellan flexibla coworking-lösningar eller en dedikerad kontorsplats som passar just ditt företags behov. Coworkingytorna och kontoren är prissatta till konkurrenskraftiga priser och erbjuder tillgång till samtliga ytor inom Fastoffice, wifi, kaffemaskin, skrivare, konferensrum, och möblerade arbetsytor. De strävar efter att skapa en inspirerande och trivsam arbetsmiljö där du och dina kollegor kan utvecklas och trivas. I huset finns dessutom en restaurang och café, K-märkt Centrala Frösunda, där ni kan ta en kaffe eller lunchpaus. För dem som vill träna finns ett stort fullt utrustat Nordic Wellness gym. Kontorshotellet har också en konferensavdelning, reception, co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass. Allt för att göra deras arbetsdag så smidig och effektiv som möjligt. Förutom de bekvämligheter som finns inom Fastoffice finns det också ett stort utbud av butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank i närheten. Du har till exempel möjlighet att ta en promenad till Westfield Mall of Scandinavia, som bara ligger sex till sju minuter bort. Där finns nästan ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen för dig att utforska. Pendling till och från Fastoffice är enkelt och bekvämt. Med ett av Stockholms bästa kommunikationslägen som ligger 600 meter från Solna station. Det tar bara sju minuter från T-centralen och fyra minuter från Odenplan. För dig som åker buss stannar linje 176 precis utanför byggnaden på Gustav III:s Boulevard och linje 514 stannar bara 50 meter bort längs E4:an. Dessutom finns det gott om cykelbanor i alla riktningar, så det är lätt att ta sig hit med cykel. Om du kör bil tar det cirka 10 minuter att köra från centrala Stockholm, och från närområden som Sundbyberg och Bromma tar det ungefär 5-7 minuter samt bra tillgång till Arlanda via pendeltåg och flygbussar. Sammanfattningsvis är Fastoffice på Gustav III:s Boulevard 32 en inspirerande arbetsplats som erbjuder dig och ditt företag flexibla kontorslösningar till konkurrenskraftiga priser.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice