Bli matchad

FastOffice Finlandsgatan 36

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Finlandsgatan 36.

Nära naturreservatNära kommunikationer

850

Anläggningsstorlek

6

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Dusch

Gym

Lagerplats

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Finlandsgatan 36. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Finlandsgatan 36 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Finlandsgatan 36. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Finlandsgatan 36, Kista

Kontorshotell i Kista Bright - Fast Office Detta är FastOffice anläggning - Kista Bright. Kista Bright ligger precis intill Akalla tunnelbana som är en knutpunkt ut mot både E4 och E18 och tar endast 20 minuter till T-Centralen med tunnelbanan. För att ta sig runt i Kista har Fast Office en egen shuttle buss som går mellan kontorshotellen och Kista Centrum mellan 11:00-13:00 på vardagar. Vidare finns det gott om cykelbanor i alla väderstreck. Förbifart Stockholm kommer att gå från dagens E 4/E 20 i Kungens kurva i söder till Kista Bright och Häggvik norr om Stockholm. När den är klar kommer det att ta bara 15 minuter från Kungens kurva med bil eller buss. Avfarten från förbifarten kommer att ligga vid Kista Bright vilket gör stadsdelen till Kista Science Citys nya entré, både söder- och norrifrån. T-banan förlängs norrut till Barkarby station med tillgång till pendeltåg (2026) och till Nacka och Hagsätra söderut (2030). Stadsdelen blir tack vare det ännu mera tillgänglig för dig som åker kollektivt. I närheten till kontorshotellet på Finlandsgatan 36 finns många restauranger och all tänkbar närservice man behöver. Good Morning hotell ligger precis bredvid för de där sena jobb-nätterna. Kista Galleria ligger endast 5 minuters bilfärd bort med sina 180 butiker, restauranger och biograf. Det finns goda parkeringsmöjligheter i form av både garage och gatuparkering. På ett kontorshotell i Kista blir ni grannar med några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm. Välkommen till Fast Office i Kista Bright!

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice