Bli matchad

FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42.

Gratis mötesrumPrisvärt

679

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats i Frösunda, här finns ett dedikerat rum med flexplatser.

Om FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42, Solna

Kontorshotell i Frösunda - FirstOffice på Gustav III:s Boulevard 42 Det här kontorshoteller ligger precis intill Järva Krog. På FirstOffice Frösunda finns det fina privata kontorsrum och coworking i öppet kontorslandskap. Kontoren är anpassade för en till sex personer och finns i storlekar från 9 till 26 kvm. I fastigheten finns dessutom tillgång till reception, restaurang, gym och garage. På ett superbt läge intill både E18 och E4 når man city via bil på bara 5 minuter. Det är även nära till både Bromma flygplats och Arlanda. För den utan bil finns mycket bra kommunikationer genom flera busslinjer som trafikerar området, pendeltåg (Solna och Ulriksdal) tvärbana och tunnelbana. Välkomna till FirstOffice i Frösunda!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice