Bli matchad

FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42.

Gratis mötesrumPrisvärt

679

Anläggnings storlek

9

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats i Frösunda, här finns ett dedikerat rum med flexplatser.

Om FirstOffice Gustav III:s Boulevard 42, Solna

Kontorshotell i Frösunda - FirstOffice på Gustav III:s Boulevard 42 Det här kontorshoteller är nyöppnat och ligger precis intill Järva Krog. På FirstOffice Frösunda finns det fina privata kontorsrum och coworking i öppet kontorslandskap. Kontoren är anpassade för en till sex personer och finns i storlekar från 9 till 26 kvm. I fastigheten finns dessutom tillgång till reception, restaurang, gym och garage. På ett superbt läge intill både E18 och E4 når man city via bil på bara 5 minuter. Det är även nära till både Bromma flygplats och Arlanda. För den utan bil finns mycket bra kommunikationer genom flera busslinjer som trafikerar området, pendeltåg (Solna och Ulriksdal) tvärbana och tunnelbana. Välkomna till FirstOffice i Frösunda!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice