Bli matchad

FastOffice Sollentuna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Sollentuna.

418

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Mars 2022

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Sollentuna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Sollentuna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på FastOffice Sollentuna. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Sollentuna, Sollentuna

Fastoffice kontorshotell på Aniaraplatsen 4, är beläget i Sollentuna kommun - en vacker kommun i Stockholm. Här finns närhet till både naturen och storstadsliv. Runt Aniariaplatsen finns många spännande sevärdheter och aktiviteter att uppleva, som till exempel Sollentuna centrum med sitt utbud av 106 butiker och restauranger eller vackra Edsvik konsthall. Kommunen präglas av sin gröna profil, med många parker och naturreservat att utforska. Här ligger pendelstationen i direkt anslutning till anläggningen och flera busslinjer finns att tillgå som tar dig till bland annat Kista, Täby och Danderyd. Fast Office i Aniaraplatsen 4 har flera olika flexibla kontorsytor. Här kan man skräddarsy sig fram till ett lösning som passar sitt företag precis som man vill ha det. Här kostar Flexplatser 2990 kr/månad och egna kontor från 5990 kr/månad. Kontorshotellet är ljust, fräscht och erbjuder möblerade ergonomiska kontorsmöbler, kostnadsfria mötesrum och lagerplats för den som behöver. Fast office, som är en del av fastighetsbolaget Fastpartner, har många olika anläggningar i delvis Stockholmsområdet men även runt om i hela Sverige. Om man är medlem i kontorshotellet kan man få tillgång till alla deras andra anläggningars utbud av bland annat loungeytor, gym och konferensrum som tar upp till 150 personer. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här är det ett företagsvänligt klimat.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice