Bli matchad

FastOffice Tuna Torg Vallentuna

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FastOffice Tuna Torg Vallentuna.

Gratis mötesrum

295

Anläggnings storlek

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FastOffice Tuna Torg Vallentuna. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FastOffice Tuna Torg Vallentuna vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på FastOffice Tuna Torg Vallentuna. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Access till alla FastOffices anläggningar samt tillgång till gym och samtalsrum

Om FastOffice Tuna Torg Vallentuna

Kontorshotell i Vallentuna - FastOffice Tuna Torg 3 I centrala Vallentuna har FastOffice två anläggningar. Läget är attraktivt med närhet till kommunikationer restauranger och service. Anläggningen på Tuna Torg är den mindre av dem och är 295kvm. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum i olika storlekar och som hyresgäster har ni tillgång till mötesrum.

Om FastOffice

FastOffice kontorshotell drivs och ägs av fastighetsbolaget Fastpartner AB. Här finner du kontorshotell på flertal attraktiva lägen runt om i Stockholm och Sverige. Här finns kontorsrum och coworking i olika storlekar och olika prisklasser, ni avgör vad som passar er bäst. Du som hyresgäst kommer förutom basen med internet, gott kaffe/té också erbjudas möjligheten att gratis boka konferensrum och i den mån det finns touch down ytor. FastOffices vision är att skapa attraktiva och genomtänka kontorshotell där ni som företag kan få växa. Genom trevliga lokaler, smarta lösningar och flexibilitet som ledord erbjuder de bra och prisvärda kontorshotell.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FastOffice