Bli matchad

Convendum Katarinavägen 15

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Katarinavägen 15.

UtsiktEventyta

5300

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Katarinavägen 15. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Katarinavägen 15 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Katarinavägen 15. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Flexplats hos Convendum.

Om Convendum Katarinavägen 15, Södermalm

Kontorshotell vid Slussen - Convendum på Katarinavägen 15 Med en storslagen utsikt över Gamla Stan och Djurgården är detta kontorshotell ett av Stockholms häftigaste. En otroligt inspirerande miljö och stor möjlighet till flexibla lösningar är några av ledorden för Convendum på Katarinavägen 15. Planlösningen består av stora loungeytor utmed hela lokalen där utsikten mot vattnet hela tiden är synlig, vilket gör hela anläggningen väldigt trevlig att vistas i. Rummen ligger för det mesta i mitten av lokalen och tar tillvara på ljuset, och går att få från 12kvm och uppåt. Här hyr allt från fåmansbolag till tidigare hyresgäster så som Storytel (60 arbetsplatser), VOI (100 arbetsplatser) med mera. Som ett av få kontorshotell på Södermalm är detta en must-see location om ni vill sitta centralt och i ett spektakulärt kontor. Direkt tillgång till tunnelbana och bussar gör att kommunikationerna från detta läge är utmärkta. Convendum har våning 5 och 3 i Glashuset på Södermalm, där plan 5 är i höjd med Katarinavägen samt en stor konferensanläggning på plan 2 med hörsal för upp till 100 personer. Välkommen till ett av Södermalms häftigaste kontorshotell!

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Läs mer

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum