Bli matchad

Convendum Drottninggatan

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Convendum Drottninggatan.

EventytaExklusiv adress

5400

Anläggningsstorlek

60

Mötesrum

Öppnades Juli 2023

Bekvämligheter

Kaffe

Möblerad

Gym

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Convendum Drottninggatan. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Convendum Drottninggatan vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Convendum Drottninggatan. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Ger access till alla Convendums enheter.

Om Convendum Drottninggatan, City

Convendum öppnar nu portarna till ett nytt topprenoverat och modernt kontorshotell på den populära shoppinggatan Drottninggatan. På Convendum Drottninggatan finner du stora coworkinglokaler med många mötesrum och loungeytor. Hör erbjuds förstklassig service och frukost varje vardag. Kontorshotellet har fyra våningsplan med välplanerade ytor som andas modernitet och lyx. I ett av våningsplanen finns en stor rymlig terrass med både inglasad del och en öppen del, perfekt för företagsevent. Drottninggatan 29 ligger nära till centralstationen, här finns oändligt med kommunikations alternativ. Tunnelbana, pendeltåg, tåg, bussar och spårvagn. Vilket gör det enkelt att ta sig kommunalt mot alla riktningar. Drottninggatan är en central gata i Stockholms innerstad med många affärer, pubar och restauranger. Denna anrika gata håller fortfarande samma riktning som när den anlades på 1600-talets mitt. Vilket gör gatan till en av tre historiska in- och utfartsvägar i Stockholm. Hos Convendum finns det lyxiga öppna våningsplan med mycket ljusinsläpp och fantastiska materialval med utsikt över Drottninggatan och Brunkebergsgatan. På kontorshotellets fyra våningar fördelat på en yta på 5400 kvm finns det möjlighet för större företag att hyra ut hela eller delar av ett våningsplan. Gemensamt för alla Convendums enheter är att de kombinerar premiumkontor med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

Om Convendum

Convendum etablerar moderna och efterfrågade coworking spaces i centrala affärsdistrikt. De erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showroom. Convendum är en av Stockholms största kontorshotellsaktörer med 16 anläggningar i centrala Stockholm, två anläggningar i Göteborg och en anläggninga i Palma de Mallorca Spanien som finns eller öppnas under 2024. Deras signum är en professionell och representativ miljö som genomsyras av en hög nivå av service. I hyran ingår exempelvis möbler, internet, frukost varje dag, AW på fredagar och mycket mer. Convendum hyr ut allt från flexibla arbetsplatser till enmansbolag till skräddarsydda kontorslösningar för företag med behov av hundratals arbetsplatser.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Convendum