Bli matchad

iOffice Drottninggatan 33

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Drottninggatan 33.

Modern inredningDaglig frukost

2200

Anläggningsstorlek

24

Mötesrum

Öppnades Juni 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Drottninggatan 33. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Drottninggatan 33 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Drottninggatan 33. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats hos iOffice.

Om iOffice Drottninggatan 33, City

Ett av iOffice nyöppnade kontorshotell mitt i centrala Stockholm, på Drottninggatan 33. Just nu har vi kampanjpris här som gäller om man signerar 12 månaders kontrakt. Bilderna kommer från iOffice Kungsgatan 64, denna anläggning kommer att ha liknande stil. I hjärtat av centrala Stockholm ligger iOffice nyaste kontorshotell med storslagen utsikt över Sergels Torg. På sammanlagt 2200 kvm fördelat på två våningsplan finns möjlighet att hyra flexibla arbetsplatser eller egna kontorsrum. Precis som på deras övriga anläggningar ingår förstklassig service, frukost och tillgång till mötesrum.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Recensioner

Väldigt bra läge, trevlig service och bra frukost.

Lisa

Lisa,

COO Move

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice