Bli matchad

FirstOffice Vallgatan 9

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Vallgatan 9.

Gratis mötesrumPrisvärt

1011

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Lagerplats

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Vallgatan 9. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Vallgatan 9 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Vallgatan 9, Solna

Kontorshotell i Solna - FirstOffice på Vallgatan 9 Det här kontorshotellet ligger mycket tillgängligt placerat i Järva Krog strax utanför City. Det är nära infarten från både E18 och E4. 10 minuters gång från kontorshotellet tar dig till Ulriksdal pendeltågstation. Här finns det kontor i storlekar från 11 till 45 kvm fördelat på 13 rum. Parkeringsplatser finns i anslutning till kontorshotellet och på nära håll ligger Solna Centrum, Mall of Scandinavia och Kista. Välkomna till FirstOffice i Järva Krog!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar med arbetsplatser och mötesrum i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos FirstOffice kan ni välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får ni fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum samtliga städer där de är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg." ”FirstOffice – Smarta kontor för smarta bolag.”

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice