Bli matchad

FirstOffice Isafjordsgatan 19

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Isafjordsgatan 19.

Gratis mötesrumPrisvärt

898

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Isafjordsgatan 19. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Isafjordsgatan 19 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Isafjordsgatan 19, Kista

Kontorshotell i Kista - FirstOffice på Isafjordsgatan 19 Vägg i vägg med Comfort Hotel i Kista ligger det här moderna kontorshotellet från FirstOffice. Anläggningen har en industriell design och här finns det totalt 14 kontor. Kontoren inflyttningsklara och anpassade för två till åtta personer, motsvarande 12 till 50 kvm. Precis intill anläggningen ligger Kista Galleria med all närservice man kan tänkas behöva. För att ta sig hit kommunalt går tunnelbanan mellan T-Centralen och Kista Galleria. Välkommen till FirstOffice i Kista!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice