Bli matchad

C/O Sjöängsvägen 17

Se alla lediga kontor på kontorshotellet C/O Sjöängsvägen 17.

PrisvärtGratis mötesrum

710

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på C/O Sjöängsvägen 17. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på C/O Sjöängsvägen 17 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om C/O Sjöängsvägen 17, Sollentuna

Kontorshotell i Sollentuna - C/O på Sjöängsvägen 19 C/O's senaste kontorshotell i närheten av deras tidigare anläggning i Sollentuna på Sjöängsvägen. Här är det helt nyrenoverat och en superfin anläggning som öppnade under 2021. På C/O kontorshotell ingår kostnadsfria mötesrum och brukar anses som att de mest prisvärda kontorshotellen utanför tullarna. Välkomna till C/O kontorshotell i Sollentuna!

Om C/O

C/O startade 2018 och fokuserar på kontorshotell i Stockholms kranskommuner, söderort och norrort. Deras kontorshotell ligger på orterna Älvsjö, Handen, Kista, Bredden och Sollentuna. C/O drivs av fastighetsbolaget Revelop som arbetat med aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter och kontor sedan 2004. Profi Fastigheter har fokus på Storstockholm och omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Verksamheten drivs i egen regi och organisationen består av ungefär 35 medarbetare. De har som mål att vara framstående inom hållbar förvaltning och utveckling av fastigheter, så att de alltid ger ett mervärde till kunder, hyresgäster och samhället i stort. Med C/O bygger de smartare kontorslokaler för moderna företag. På några av deras kontorshotell erbjuds gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter. C/O tycker de att det är smartare att hålla erbjudandet enkelt, och låta kunderna själva välja om de vill gå på (och betala för) yogakurser eller föreläsningar. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från C/O