Bli matchad

C/O Handenterminalen 5

Se alla lediga kontor på kontorshotellet C/O Handenterminalen 5.

PrisvärtGratis mötesrum

992

Anläggningsstorlek

11

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Höj- och sänkbara skrivbord

Lagerplats

Cafeteria

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på C/O Handenterminalen 5. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på C/O Handenterminalen 5 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om C/O Handenterminalen 5, Söderort

Kontorshotell i Söderort - C/O i Huddinge på Handenterminalen 5 Här erbjuds rum som passar de flesta. Allt från platser i öppna landskap och lounger till privata låsbara rum. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten! Hos C/O i Huddinge ingår alltid fri tillgång till alla mötesrum. Dessutom erbjuder vi skrivare och kopiering, gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter på flera av deras C/O-anläggningar. Varmt välkomna till C/O kontorshotell i Huddinge!

Om C/O

C/O startade 2018 och fokuserar på kontorshotell i Stockholms kranskommuner, söderort och norrort. Deras kontorshotell ligger på orterna Älvsjö, Handen, Kista, Bredden och Sollentuna. C/O drivs av fastighetsbolaget Revelop som arbetat med aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter och kontor sedan 2004. Profi Fastigheter har fokus på Storstockholm och omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Verksamheten drivs i egen regi och organisationen består av ungefär 35 medarbetare. De har som mål att vara framstående inom hållbar förvaltning och utveckling av fastigheter, så att de alltid ger ett mervärde till kunder, hyresgäster och samhället i stort. Med C/O bygger de smartare kontorslokaler för moderna företag. På några av deras kontorshotell erbjuds gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter. C/O tycker de att det är smartare att hålla erbjudandet enkelt, och låta kunderna själva välja om de vill gå på (och betala för) yogakurser eller föreläsningar. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell från C/O