Bli matchad

THE WORKS Frihamnen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet THE WORKS Frihamnen.

Hög takhöjdNära kommunikationer

2100

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på THE WORKS Frihamnen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på THE WORKS Frihamnen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på THE WORKS Frihamnen. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos The Works Frihamnen

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos The Works Frihamnen

Om THE WORKS Frihamnen, Ladugårdsgärdet

The Works kontorshotell i Frihamnen, Gärdet erbjuder kontorslösningar i den klassiska byggnaden Magasin 3. Lokalen har högt i tak och stort ljusinsläpp, och här finns möjlighet att hyra både enskilda kontorsplatser och egna privata kontorsrum. I området finns ett stort antal restauranger och närheten till Gärdet ger fina möjligheter till lunchpromenader. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter med både buss och båt, samt möjlighet att hyra parkeringsplatser i huset.

Om The Works

The Works är en snabbväxande kontorshotellsoperatör som har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. The Works har ett unikt koncept som går ut på att aktivera fastigheter som annars skulle stå tomma i väntan på att rivas av fastighetsägaren. I samarbete med fastighetsägaren skapar The Works kontor för små- och medelstora företag att hyra. Genom att bygga attraktiva och kostnadseffektiva coworkingkontor så sparar The Works och deras hyresgäster på miljön genom ett effektivare resursutnyttjande samtidigt som hyresgästerna får kontor att trivas och växa i. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. Som namnet antyder så ingår allt på The Works, så som generösa allmänna ytor, fria mötes- och konferensrum, samt inga depositioner. Detta samtidigt som ambitionen är att erbjuda de lägsta kontorshyrorna på marknaden. Är ni ett större team finns det möjlighet att skräddarsy ett eget kontor på många av The Works adresser. Då får ni full service som vanligt men en egen entré och ett kontor som är skapat efter era behov.

Recensioner

Vi uppskattar verkligen området runt frihamnen och de fantastiska lokalerna som The Works har. Lokalerna är ljusa med stora takfönster!

Alexander Perrien

Alexander Perrien,

CEO & co-founder, Aerit

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works