Bli matchad

THE WORKS Klarabergsgatan 60

Se alla lediga kontor på kontorshotellet THE WORKS Klarabergsgatan 60.

PrisvärtCentralt läge

2500

Anläggningsstorlek

14

Mötesrum

Öppnades Juni 2023

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på THE WORKS Klarabergsgatan 60. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på THE WORKS Klarabergsgatan 60 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på THE WORKS Klarabergsgatan 60. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplast

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Om THE WORKS Klarabergsgatan 60, City

I maj öppnar The Works upp en ny anläggning på Klarabergsgatan 60. Ett prisvärt kontorshotell beläget mitt i city. Anläggningen på 2500 kvm ligger på plan fyra där man kan se Stockholm citys vackra takåsar. Förutom det fantastiska läget så erbjuds kontorslösningar i olika storlekar passande för allt från enmansbolaget upp till det stora företaget med behov av en större lösning. The Works erbjuder ljusa lokaler med möjligheten att anpassa kontoret efter eget tycke och smak. Här finns det tillgång till kostnadsfria mötesrum och gemensamma ytor. Coworkinganläggningen ligger i precis närhet till alla kommunikationsalternativ såsom pendeltåg, tunnelbana, Arlanda Express, Flygbussarna och Spårvagn. I området finner du oändligt mycket shopping, restauranger, gym, barer, hotell och parker. Stockholms största shoppinggata Drottninggatan ligger 100 meter bort och i huset bredvid ligger Åhlens. Här har du möjlighet att sitta mitt i myllret med all sort service du kan tänka dig. Gemensamma ytor delas med andra företag. Det finns tillgång till kök och kaffemaskin samt bra ytor att koppla av mellan arbetsuppgifterna. Här ges ni möjlighet att enkelt växa och utöka er verksamhet tillsammans med The Works.

Om The Works

The Works är en snabbväxande kontorshotellsoperatör som har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. The Works har ett unikt koncept som går ut på att aktivera fastigheter som annars skulle stå tomma i väntan på att rivas av fastighetsägaren. I samarbete med fastighetsägaren skapar The Works kontor för små- och medelstora företag att hyra. Genom att bygga attraktiva och kostnadseffektiva coworkingkontor så sparar The Works och deras hyresgäster på miljön genom ett effektivare resursutnyttjande samtidigt som hyresgästerna får kontor att trivas och växa i. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. Som namnet antyder så ingår allt på The Works, så som generösa allmänna ytor, fria mötes- och konferensrum, samt inga depositioner. Detta samtidigt som ambitionen är att erbjuda de lägsta kontorshyrorna på marknaden. Är ni ett större team finns det möjlighet att skräddarsy ett eget kontor på många av The Works adresser. Då får ni full service som vanligt men en egen entré och ett kontor som är skapat efter era behov.

Läs mer

Recensioner

Vi älskar THE WORKS. Tidigare satt vi i ett eget kontor med allt jobb som det innebar. Nu har vi Nathalie som med varm hand ser till att vårt kontor funkar och har en bra stämning. Billigare blev det också.

Joel Brosjö

Joel Brosjö,

VD och Grundare Doors

The Works Klarabergsgatan passar oss perfekt. Läget är 10/10 och det är ljusa fina lokaler med många ytor där man kan sitta och jobba samt ta möten.

Anders Clarin

Anders Clarin,

VD och Grundare Ebbot

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works