Bli matchad

THE WORKS Kungsholmen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet THE WORKS Kungsholmen.

Ljusa lokalerhundvänligt

9218

Anläggnings storlek

9

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Gym

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på THE WORKS Kungsholmen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på THE WORKS Kungsholmen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på THE WORKS Kungsholmen. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos The Works Kungsholmen

Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos The Works Kungsholmen

Om THE WORKS Kungsholmen, Kungsholmen

The Works kontorshotell på Strandbergsgatan ligger vid Hornsbergs Strand på Kungsholmen med närhet till kommunikationer, restauranger och ett trevligt promenadstråk längs med vattnet. Anläggningen är 6000 kvm stor och här finns plats för allt från enmansbolag till större företag som önskar egna kontor. De flesta rummen har stora glaspartier ut mot korridorerna som skapar en ljus och luftig miljö. Tillsammans med kunden kan de anpassa både kontoret samt inredning efter deras behov. Här ingår i stort sett allt i hyran! I byggnaden finns även tillgång till stora konferensytor, samt en restaurang på entréplan. Gym finns i fastigheten för 150kr/månad, samt möjlighet att hyra in sig på lagerutrymmen. Bastu och duschar finns också att nyttja i fastigheten, gratis. Det går att hyra parkering i huset, samt att parkera cykel i cykelförråd.

Om The Works

The Works är en snabbväxande kontorshotellsoperatör som har anläggningar på populära adresser i områden kring Medborgarplatsen, Arenastaden, Frihamnen samt Sundbyberg. The Works har ett unikt koncept som går ut på att aktivera fastigheter som annars skulle stå tomma i väntan på att rivas av fastighetsägaren. I samarbete med fastighetsägaren skapar The Works kontor för små- och medelstora företag att hyra. Genom att bygga attraktiva och kostnadseffektiva coworkingkontor så sparar The Works och deras hyresgäster på miljön genom ett effektivare resursutnyttjande samtidigt som hyresgästerna får kontor att trivas och växa i. De erbjuder erbjuda små- och medelstora företag kontor i en spännande och värdeskapande miljö, och deras mål är att ge företagen möjlighet att ta del av ett starkt community och ett stort nätverk i varierande branscher. Som namnet antyder så ingår allt på The Works, så som generösa allmänna ytor, fria mötes- och konferensrum, samt inga depositioner. Detta samtidigt som ambitionen är att erbjuda de lägsta kontorshyrorna på marknaden. Är ni ett större team finns det möjlighet att skräddarsy ett eget kontor på många av The Works adresser. Då får ni full service som vanligt men en egen entré och ett kontor som är skapat efter era behov.

Recensioner

Vi letade efter ett prisvärt kontor innanför tullarna där möbler och service ingick och då dök The Works upp. Perfekt!.

Håkan Lutz

Håkan Lutz,

CEO & Founder, Luvly AB

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Works