Bli matchad

Quick Office Bromma Blocks

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Bromma Blocks.

Modern inredningKonferensmöjligheter

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Cafeteria

Inspelningsstudio

Cykelparkering

Konferensrum

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Om Quick Office Bromma Blocks, Bromma

Quick Office kontorshotell i Hangar 5, Bromma Blocks, är cirka 1700 kvm med både kontor och konferensanläggning. I huset finns ICA Maxi med apotek, näringsriktig lunchrestaurang och träningsmöjligheter och i samma kvarter finns ett hotell. Hela butiksutbudet i Bromma Blocks finns alldeles runt hörnet. Oavsett om man färdas med flyg, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller cykel ligger Hangar 5 nära. Tvärbanans nya hållplats ligger i direkt anslutning till kontorsentrén. Här kan ni hyra arbetsplatser i öppna coworking-ytor, mindre kontorsrum eller kompletta kontorslösningar för företag med större behov. Ni har även tillgång till mötesrum för 2-60 personer, alla utrustade med den senaste tekniken. I denna anläggning har Quick Office fokuserat mycket på att kunna ge företag de bästa förutsättningarna för en effektiv vardag med hög trivselfaktor och möjlighet till spännande möten.

Storlek på anläggningen1 700 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Quick Office var ett perfekt alternativ för oss under en 6-månaders period när vi var mellan kontor. Hög flexibilitet, fräscha lokaler och ett utmärkt läge var det som avgjorde valet. Att det sedan visat sig vara superhjälpsam och trevlig personal och en allmänt trevlig gemenskap med de övriga hyresgästerna har varit en bonus.

Carl-Johan Ernstsson

Carl-Johan Ernstsson,

Grundare, DigiProc

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office