Bli matchad

Quick Office Bromma Blocks

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Bromma Blocks.

Modern inredningKonferensmöjligheter

1700

Anläggningsstorlek

8

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office Bromma Blocks. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office Bromma Blocks vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Quick Office Bromma Blocks, Bromma

Quick Office kontorshotell i Hangar 5, Bromma Blocks, är cirka 1700 kvm med både kontor och konferensanläggning. I huset finns ICA Maxi med apotek, näringsriktig lunchrestaurang och träningsmöjligheter och i samma kvarter finns ett hotell. Hela butiksutbudet i Bromma Blocks finns alldeles runt hörnet. Oavsett om man färdas med flyg, pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller cykel ligger Hangar 5 nära. Tvärbanans nya hållplats ligger i direkt anslutning till kontorsentrén. Här kan ni hyra arbetsplatser i öppna coworking-ytor, mindre kontorsrum eller kompletta kontorslösningar för företag med större behov. Ni har även tillgång till mötesrum för 2-60 personer, alla utrustade med den senaste tekniken. I denna anläggning har Quick Office fokuserat mycket på att kunna ge företag de bästa förutsättningarna för en effektiv vardag med hög trivselfaktor och möjlighet till spännande möten.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Quick Office var ett perfekt alternativ för oss under en 6-månaders period när vi var mellan kontor. Hög flexibilitet, fräscha lokaler och ett utmärkt läge var det som avgjorde valet. Att det sedan visat sig vara superhjälpsam och trevlig personal och en allmänt trevlig gemenskap med de övriga hyresgästerna har varit en bonus.

Carl-Johan Ernstsson

Carl-Johan Ernstsson,

Grundare, DigiProc

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office