Bli matchad

QuickOffice Kista

Se alla lediga kontor på kontorshotellet QuickOffice Kista.

Modern inredningKonferensmöjligheter

2397

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Maj 2022

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på QuickOffice Kista. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på QuickOffice Kista vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på QuickOffice Kista. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Quick Office i Kista

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Quick Office i Kista

Om QuickOffice Kista, Kista

QuickOffice nyöppnade kontorshotell i Kista ingår i det stora komplexet a:place, sammanlagt 10000 kvm fördelat på 7 våningsplan. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum för upp till 12 personer samt flexibla coworkingplatser. Som medlemmar har ni även tillgång till mötesrum, telefonrum och gemensam lounge. Anläggningen samlar både små och stora företag i flera olika branscher och det finns många möjligheter till nätverkande. a:place är ett stort komplex, som erbjuder en kreativ och social arbetsplats. byggnaden har en välkomnande glasentré, hemtrevlig loungeyta samt gym och yogastudio. Som hyresgäster här får ni tillgång till tjänster såsom besöksservice, pakethantering, parkering med laddplats för elbilar, cykelrum samt dusch om omklädningsrum med bastu. I området ligger stora Kista Galleria som erbjuder allt tänkbart inom shopping, restauranger och service. Med närhet till både E4, pendeltåg och tunnelbana här det mycket enkelt att ta sig hit, oavsett vilket färdsätt du föredrar.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Jag uppskattar att ha ett fungerande kontor, som jag inte behöver underhålla. Allt finns som jag skulle kunna behöva, trevlig omtänksam personal tar hand om mig. Dessutom här i Kista har vi i samma byggnad både ett café och ett gym. Jag trivs nu som hyresgäst och skulle jag vara i behov av kontor även i framtiden om jag skulle byta arbetsgivare kommer jag att hyra här i Kista. Nära till allt är även det ett stort plus.

Hariett Rickan

Hariett Rickan,

Enhetschef, Arjeplogs kommun

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office