Bli matchad

Quick Office Drottninggatan 86

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Drottninggatan 86.

SekelskiftsbyggnadMysigt

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Terass/innergård

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Om Quick Office Drottninggatan 86, City

Quick Office kontorshotell på Drottninggatan ligger mitt i Stockholm Citys vibrerande puls. Närheten till stadens utbud och alla tänkbara kommunikationer gör det här till ett mycket attraktivt kontorsläge. I denna sekelskiftesbyggnad kan ni hyra moderna arbetsplatser i öppna coworking-ytor eller privata kontorsrum. Ni har även tillgång till modernt utrustade mötesrum för upp till 24 personer, och till mötesrummen i våra andra anläggningar. Här råder en härlig familjär känsla och varje vecka dukas det upp en frukostbuffé där ni har möjlighet att knyta nya kontakter under lite mer avslappnade former.

Storlek på anläggningen486 m²
Kontor från kr/person/månad
Vilka kontor finns tillgängliga på anläggningen?Just nu finns det inte några lediga kontor på anläggningen?

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Vi tittade på många kontor innan vi hittade rätt! Det här kontoret andas familjär gästvänlighet, stil och inbjudande känsla. Fantastisk service och representativa lokaler. Vi flyttade in för snart 3 år sedan och trivs fantastiskt bra. Vi har även gjort en flytt inom kontoret och det har varit smidigt och personalen har varit lyhörd för våra nya behov. Vi rekommenderar varmt till andra att hyra kontor här på Quick Office!

Malin Lundkvist

Malin Lundkvist,

, Indoor Värdeutveckling

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office