Bli matchad

Quality Office Varuvägen 9

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quality Office Varuvägen 9.

TerrassPrisvärt

7000

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quality Office Varuvägen 9. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quality Office Varuvägen 9 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Quality Office Varuvägen 9, Söderort

Quality Office i Älvsjö ligger i mitt i Älvsjö företagspark granne med Stockholmsmässan, med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Anläggningen har många praktiska kontorslösningar, lokalerna är ljusa och det finns gott om gemensamma ytor, pentryn och lounger. I byggnaden finns parkeringsplatser och en av områdets mest besökta lunchrestauranger. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Ni har tillgång till flera mötes- och konferensrum samt möjlighet att hyra lager och förråd. Som hyresgäst ingår access och rabatterade priser till Quality Office egen padelbana som ligger i närheten.

Om Quality Office

Quality Office erbjuder moderna kontorshotell i södra Stockholm, med anpassningsbara kontorslösningar. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, egna kontorsrum och mötes- och konferensrum. Här finns även möjlighet till virtuellt kontor, där ni får tillgång till postadress, receptionsservice och tillgång till de gemensamma ytorna. I alla Quality Offices anläggningar finns möjlighet att hyra lagerutrymme och förråd. På anläggningen i Älvsjö har ni tillgång till den nyöppnade padelbanan.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quality Office