Bli matchad

Helio Kistagången 12

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Helio Kistagången 12.

Modern inredningKonferensmöjligheter

1000

Anläggningsstorlek

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Helio Kistagången 12. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Helio Kistagången 12 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Helio Kistagången 12. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Open Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du...

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ...

Om Helio Kistagången 12, Kista

Helio kontorshotell i Kista ligger i ljusa arkitektritade lokaler mitt i Europas IT-kluster. Kista är ett livfullt affärsområde med många spännande företag, restauranger och butiker. Både tunnelbana pendeltåg och bussar finns på nära avstånd. På den här anläggningen finns både kontorsrum, coworking-lounger, mötesrum för upp till 90 personer samt café. De erbjuder kontorslösningar i allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Ni har också tillgång till parkering för både bil och cykel.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio