Få hjälp

Helio Kistagången 12

Modern inredningKonferensmöjligheter

Bekvämligheter

Kontorslösningar

Om Helio Kistagången 12, Kista

Helio kontorshotell i Kista ligger i ljusa arkitektritade lokaler mitt i Europas IT-kluster. Kista är ett livfullt affärsområde med många spännande företag, restauranger och butiker. Både tunnelbana pendeltåg och bussar finns på nära avstånd. På den här anläggningen finns både kontorsrum, coworking-lounger, mötesrum för upp till 90 personer samt café. De erbjuder kontorslösningar i allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Ni har också tillgång till parkering för både bil och cykel.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Medlemskap

Open Flexplats

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du fokus och tystnad har de fokusrum och telefonrum att använda. Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med.

Hyra:
2650kr
Tillgång:
1 månad

Fast plats

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ställa upp dubbla skärmar, pärmar eller andra saker du vill slippa ta hem eller låsa in. Om du behöver extra plats finns det låsbar förvaring i olika storlekar.

Hyra:
3350kr
Tillgång:
1 månad

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio