Bli matchad

Helio Slottsbacken 8

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Helio Slottsbacken 8.

Historisk byggnadHögt till tak

1600

Anläggningsstorlek

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Helio Slottsbacken 8. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Helio Slottsbacken 8 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Helio Slottsbacken 8. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Open Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats på Slottsbacken

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats på Slottsbacken

Om Helio Slottsbacken 8, Gamla stan

På Helios kontorshotell på Slottsbacken möts 1700-tal och coworking under samma tak i en helt unik kontorsanläggning. I Flemingska Palatset precis bredvid Slottet har man utsikt över Stockholms Ström och Grand Hotel och både Slussen, T-centralen och Kungsträdgården ligger på gångavstånd. I den här nyrenoverade anläggningen delar ni kontor med över 100 av Stockholms mest spännande bolag. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum samt att ni har tillgång till gemensamma ytor och lounger på mittenplanet med hela 5 meter takhöjd! Det råder stor gemenskap här och det arrangeras många aktiviteter för att främja hälsa och lärande samt frukostar för nätverkande under mer avslappnade former.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio