Bli matchad

Pluralis

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Pluralis.

Centralt lägeFamiljärt

800

Anläggningsstorlek

5

Mötesrum

Öppnades Mars 2001

Bekvämligheter

Kaffe

Dusch

Cafeteria

Terass/innergård

Vilorum

Cykelparkering

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Pluralis. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Pluralis vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Pluralis. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast skrivbordsplats i kontorslandkap. Mötesrum och det mesta annat ingår i m...

Om Pluralis, City

Pluralis är ett kontorshotell beläget på den attraktiva adressen Kungsgatan 29. Utanför dörren finns allt en pendlare behöver inom gångavstånd såsom tåg, tunnelbana, pendel, spårvagn och bussar. Utöver goda kommunikationsmöjligheter finns det ett oändligt utbud av restauranger, butiker, hotell och kultur. Här kan man välja sitta i öppet kontorslandskap, enskilda rum eller i större kontorsrum. I servicen ingår bland annat en bemannad reception, wifi och flera kostnadsfria mötesrum samt kontorsmaterial, skrivare och It-support. Ett socialt coworking space som har anordnade gemensamma luncher med sina medlemmar där det diskuteras om vilka föredrag och evenemang som önskas anordnas. Förutom det arrangerar de AW:s, frukostar och olika get togethers. Anläggningen har en liten trevlig terrass där man kan sätta sig ner på en fika samt en gemensam innergård där det går att parkera din cykel. Det finns även en liten trevlig terrass. Har man inte med sig matlåda så kan min glida ner till närmaste grannen K25 en food court med mat från hela världen. Pluralis är en liten mysig anläggning med flera attraktiva egenskaper. Här sitter många företag som är nischade inom kommunikationsbranschen.

Om Pluralis

Pluralis är ett kontorshotell centralt beläget på Kungsgatan 29. Kontorshotellet är fördelat över två våningar om totalt 800 kvm. Pluralis är ett populärt kontorshotell för företag med verksamhet inom kommunikationsbranschen. Här finns ett brett utbud av flexibla kontor med allt från kontor och arbetsplatser för en person, till kontor med plats för större företag. Som operatör är Pluralis väldigt flexibla hyresvärdar och fokuserar på att ge bra service till alla sina medlemmar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten