Bli matchad

KG10 Kungsgatan 8

Se alla lediga kontor på kontorshotellet KG10 Kungsgatan 8.

Attraktivt lägeModern inredning

6200

Anläggningsstorlek

21

Mötesrum

Öppnades Juli 2012

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på KG10 Kungsgatan 8. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på KG10 Kungsgatan 8 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på KG10 Kungsgatan 8. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Obegränsad rätt att vara i deras lokaler. Tillgång till skrivbord och förvaring.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Obegränsad rätt att vara i deras lokaler. Dedikerat skrivbord och förvaring.

Om KG10 Kungsgatan 8, City

KG10 kontorshotell ligger på Kungsgatan, mitt i centrala Stockholm. Här har ni nära till City, Stureplan och centralstationen vilket gör detta till ett attraktivt kontorsläge. Med fokus på atmosfär, läge, säkerhet och service välkomnar KG10 dig till ett av Stockholm Citys exklusivaste kontorshotell. För KG10 är det viktigt att miljön man arbetar i känns personlig, trygg och säker som att servicen är fulländad och att priserna inte bjuder på några överraskningar. KG10 erbjuder virtuellt kontor, flexibla platser i öppen yta eller eget kontorsrum. Alla rummen har fullt utrustade arbetsplatser och erbjuder full service på alla nivåer. Deras rum är även utrustade med separat klimatanläggning, minikyl, safebox och en rad andra praktiska tillbehör som gör din arbetsplats unik. När det behövs finns här även exempelvis lånecyklar och paraplyer om det skulle behövas.

Om KG10

KG10 är en av Stockholms äldre operatörer inom kontorshotell med en enda anläggning på Kungsgatan om 5000 kvm. KG10 kännetecknas av en låg egen profil och ett stort fokus på de egna kontorsrummen, som ofta är luftiga och fina. Till skillnad från många andra operatörer har även KG10 många egna, låsbara lokaler inom anläggningen, vilket gör att man kan få flexibiliteten av ett kontorshotell men ändå känna att man har sin alldeles egna yta. För KG10 är det viktigt att miljön man arbetar i känns personlig, trygg och säker som att servicen är fulländad och att priserna inte bjuder på några överraskningar.

Läs mer

Recensioner

Vi trivs jättebra på KG10. Personligt, bra service och mycket bra läge.

Anders Borg Sundgren

Anders Borg Sundgren,

VD, Truid

Bästa kontorshotellet i stan! Peter och personalen (ingen nämnd ingen glömd) är helt suveräna. Frukosten varje onsdag är 5+, AW tredje torsdagen i månaden 5+. Vet hur man får en att känna sig hemma.

Tomas H.

Tomas H.,

Hyresgäst

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten