Bli matchad

iOffice Kungsgatan 37

Se alla lediga kontor på kontorshotellet iOffice Kungsgatan 37.

Stor terrassDaglig frukost

1446

Anläggningsstorlek

10

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på iOffice Kungsgatan 37. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på iOffice Kungsgatan 37 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på iOffice Kungsgatan 37. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats med tillgång till loungeytor

Om iOffice Kungsgatan 37, City

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 37 ligger mitt i korsningen Kungsgatan/Sveavägen, invid Hötorget. Ett attraktivt läge mitt i centrala Stockholm med gångavstånd till restauranger, service och kommunikationer. Anläggningen är 1500 kvm stor, fördelat på 3 våningsplan. Här finns möjlighet att hyra olika kontorslösningar i form av flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt konto, beroende på vad ni har för behov och önskemål. En av de mest uppskattade egenskaperna är den 300 kvm stora terrassen som sveper runt anläggningen. Många rum har till och med egen utgång till terrassen. Här trivs bolag bäst som är mellan 1-12 anställda och kräver en central adress och grym service.

Om iOffice

iOffice är en operatör som funnits länge på Stockholmsmarknaden, de har idag totalt åtta kontorshotell på Kungsgatan, Drottninggatan samt två anläggningar på Vasagatan mitt i centrala Stockholm. Dessutom öppnar de en ny på Olof Palmes gata 11 som kommer bli klar och öppna i juli 2023. På alla anläggningar finns möjlighet att hyra flexibla platser i delade ytor, egna kontorsrum eller virtuellt kontor för er som inte behöver en fysisk arbetsplats. Ni har tillgång till mötes- och konferensrum samt telefonrum om man behöver prata ostört. iOffice erbjuder ett personligt bemötande och en förstklassig service för att deras hyresgäster och besökare ska känna sig välkomna. De satsar mycket på hyresgästernas trivsel och varje dag dukas det upp frukost på alla anläggningar. De flesta företag som väljer iOffice är mellan 1 och 15 anställda och uppskattar läget, den goda servicen, den avskalade stämningen och de konkurrenskraftiga priserna.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från iOffice