Bli matchad

Quick Office Mälarhöjden

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Mälarhöjden.

Gratis mötesrumPrisvärt

746

Anläggningsstorlek

9

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office Mälarhöjden. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office Mälarhöjden vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Quick Office Mälarhöjden, Söderort

Quick Office kontorshotell Mälarhöjden ligger beläget precis intill E4:an. Fastigheten har tidigare varit känt som “Comviq-huset” men har nu genomgått en totalrenovering och heter nu Sthlm Sydväst. Med närhet till Huddinge, Hägersten, Kungens Kurva och övriga Söderort är det här ett attraktivt läge för er som verkar söder om Stockholm. Här kan ni hyra egna kontorsrum eller flexibla platser på coworking flex-ytorna. Som hyresgäst har du även access till mötesrum med plats för upp till 20 personer, samt flex-platser i deras coworking ytor! Här erbjuds ni en trivsam miljö och du får personlig service hela dagen.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Recensioner

Jag trivs utmärkt på Quick Office Mälarhöjden. Lokalerna är ljusa och fina med mycket fin och personlig service från receptionen. Känns familjärt med en trevlig stämning mellan hyresgästerna.

Mia Starenius

Mia Starenius,

Redovisningskonsult, Starenius Ekonomikonsult

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office