Bli matchad

Quick Office Stjärntorget 2

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Quick Office Stjärntorget 2.

Modern inredningPrisvärt

756

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Quick Office Stjärntorget 2. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Quick Office Stjärntorget 2 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Quick Office Stjärntorget 2. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats i deras loungeytor

Om Quick Office Stjärntorget 2, Solna

Quick Office kontorshotell i Solna erbjuder ett unikt läge mitt i Mall of Scandinavia-gallerian. Det är enkelt att ta sig hit både med bil och kommunalt. Det finns parkeringsplatser i byggnaden, och med pendeltåg tar det 10 minuter till Centrala Stockholm. Läget är perfekt för företagare i norra Stockholm som inte vill åka in till stan men ändå ha nära till ett bra serviceutbud av restauranger, butiker och kommunikationer. Anläggningen är trevligt byggt med stora öppna ytor, vilket främjar sociala kontakter. Dov belysning och mörka färger skapar en modern och hemtrevlig känsla. Här erbjuds ni kontorsrum, coworkingytor och mötesrum i en unik miljö med hög nivå på design och miljöer. I anslutning till mötesrummen finns en stor lounge där det finns möjligheter till showroom och produktlanseringar. I anläggningen finns också en aktivitetshörna där ni kan koppla av en stund och få ny energi under arbetsdagen.

Om Quick Office

Quick Office har kontorshotell över hela Stockholmsområdet samt i Malmö och erbjuder effektiva och moderna kontorslösningar för både små och stora företag. Som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé. På Quick Office har de en kontorsvärd som bemannar kontoret som ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen, och ger dig och dina besökare ett personligt och professionellt mottagande.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Quick Office