Bli matchad

Helio Hornsbruksgatan 23b

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Helio Hornsbruksgatan 23b.

Historisk byggnadMysigt

850

Anläggningsstorlek

4

Mötesrum

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Helio Hornsbruksgatan 23b. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Helio Hornsbruksgatan 23b vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Helio Hornsbruksgatan 23b. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Open Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du...

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ...

Om Helio Hornsbruksgatan 23b, Södermalm

Helio kontorshotell i Hornstull ligger i en gammal skofabrik från industrialismens guldålder. Med 4 meter i takhöjd och en unik arkitektur som andas industri är detta en kontorsanläggning som inte liknar någon annan. Området kring Hornstull är en av Södermalms mest livfulla områden och här finns gott om restauranger, caféer, service och kommunikationer. Är man sugen på en promenad finns både Tantolunden, Högalidsparken och Långholmen i närheten. Helio Horstull erbjuder kontorslösningar i allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Ni har också tillgång till parkering för både bil och cykel. Hyresgästerna här är både startups och mer etablerade företag och jobbar med allt från musik och food-tech till mode. Här finns möjlighet att hyra mötesrum i olika storlekar, podcaststudio och en stor lounge för stora möten, föreläsningar eller event.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio