Få hjälp

Helio Hornsbruksgatan 23b

Historisk byggnadMysigt

Bekvämligheter

Kontorslösningar

Om Helio Hornsbruksgatan 23b, Södermalm

Helio kontorshotell i Hornstull ligger i en gammal skofabrik från industrialismens guldålder. Med 4 meter i takhöjd och en unik arkitektur som andas industri är detta en kontorsanläggning som inte liknar någon annan. Området kring Hornstull är en av Södermalms mest livfulla områden och här finns gott om restauranger, caféer, service och kommunikationer. Är man sugen på en promenad finns både Tantolunden, Högalidsparken och Långholmen i närheten. Helio Horstull erbjuder kontorslösningar i allt från flexibla platser i öppen yta, delat kontorsrum eller egna privata kontorsrum. Ni har också tillgång till parkering för både bil och cykel. Hyresgästerna här är både startups och mer etablerade företag och jobbar med allt från musik och food-tech till mode. Här finns möjlighet att hyra mötesrum i olika storlekar, podcaststudio och en stor lounge för stora möten, föreläsningar eller event.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Medlemskap

Open Flexplats

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du fokus och tystnad har de fokusrum och telefonrum att använda. Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med.

Hyra:
3350kr
Tillgång:
1 månad

Fast plats

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ställa upp dubbla skärmar, pärmar eller andra saker du vill slippa ta hem eller låsa in. Om du behöver extra plats finns det låsbar förvaring i olika storlekar.

Hyra:
5350kr
Tillgång:
1 månad

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio