Bli matchad

FirstOffice Enhagsvägen 7

Se alla lediga kontor på kontorshotellet FirstOffice Enhagsvägen 7.

Gratis mötesrumPrisvärt

1308

Anläggningsstorlek

3

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Dusch

Lagerplats

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på FirstOffice Enhagsvägen 7. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på FirstOffice Enhagsvägen 7 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om FirstOffice Enhagsvägen 7, Täby

Kontorshotell i Täby - FirstOffice Enhagsvägen 7 Det här kontorshotellet från FirstOffice är mycket bra placerat med goda kommunikationer centralt i Täby. På FirstoFfice Enhagen finns totalt 50 privata kontor fördelade över två våningsplan. Kontoren finns från 9 till 35 kvadratmeter. Närområdet erbjuder ett rikt utbud av restauranger och på gångavstånd för den hurtige finns Täby Centrum, även Enebybergs centrum ligger på närmare avstånd intill E18. Välkomna till FirstOffice i Täby!

Om FirstOffice

FirstOffice är fastighetsbolaget Corem Property Group satsning på kontorshotell. FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. De har ett stort utbud av kontorshotell runt om i landet vilket ger hyresgästerna fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Bara i Stockholm har de hela 10 anläggningar! Som hyresgäst har du tillgång till arbetsplatser och mötesrum på alla deras anläggningar. Klöverns vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Deras möblemang bygger på skandinavisk design tillsammans med smarta och hållbara materialval.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från FirstOffice