Bli matchad

Epicenter Mäster Samuelsgatan 36

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Epicenter Mäster Samuelsgatan 36.

KreativtDigital kultur

12000

Anläggningsstorlek

50

Mötesrum

Öppnades Dec. 2019

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Gym

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Epicenter Mäster Samuelsgatan 36. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Epicenter Mäster Samuelsgatan 36 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Epicenter Mäster Samuelsgatan 36. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats hos Epicenter med access till deras stora loungeytor.

Fast plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

En fast plats hos Epicenter.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

En flexplats i deras loungeytor, utan access till Epicenters adress.

Om Epicenter Mäster Samuelsgatan 36, City

Kontorshotell i City - Epicenter på Mäster Samuelsgatan 36 Välkommen till Stockholms digitala innovationshus! Här finns flera våningsplan med bra kontor för både de mindre och de större företagen i en inspirerande miljö. På Epicenter i City erbjuds en plats att arbeta, träffas, lära och utforska nya digitala möjligheter mitt i centrala Stockholm. I anläggningen finns restaurang och en härlig inomhusterass där medlemmar kan fika, äta, arbeta och umgås.

Om Epicenter

Epicenter kontorshotell i City på Mäster Samuelsgatan 36 består av ett community av digitala scaleups, innovativa företag och entreprenörer som erbjuder en unik miljö för innovation och tillväxt. Med ett ekosystem fyllt till bredden av thought leaders och entreprenörer har du tillgång till idéer i framkant, de senaste tech-rönen och de mest uppdaterade digitala strategierna som finns. Med en lång rad aktiviteter och event att medverka i, är det här ett mycket bra kontorshotell där ni kan ta ert företag till nästa nivå. Inom Epicenters nätverk finns det extremt mycket kunskap. Här använder de en blogg som ett verktyg för att sprida all kunskap genom att lyfta fram personer och företag inom Epicenters community och deras arbete inom det digitala fältet. Som medlem hos Epicenter har du möjlighet att boka dagpass på Ulvhälls Herrgård i Strängnäs. Där finns möjlighet att arbeta i en inspirerande miljö, själv eller med teramet. Det finns även bastu, biljard, tennisbanor, konstutställning, vackra gång och jogging-vägar och en fantastisk mattradition.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Epicenter