Bli matchad

The Park Marievik

Se alla lediga kontor på kontorshotellet The Park Marievik.

Modern inredningKreativt

1700

Anläggningsstorlek

14

Mötesrum

Öppnades Dec. 2022

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på The Park Marievik. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på The Park Marievik vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på The Park Marievik. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Lounge

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Lounge

Access när kontoret är bemannat måndag.till fredag 8-17 Tillgång till Loungeplat...

Flex Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Access 24/7 Tillgång till Mobil skrivbordsplats Kaffe/te Fredagsfrukost 800 kr ...

Fast Plats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Access 24/7 Tillgång till Fast skrivbordsplats Kaffe/te Fredagsfrukost 1 500 k...

Om The Park Marievik, Söderort

Äntligen ett till kontorshotell från populära The Park! Belägen i H&Ms gamla huvudkontor i Marievik. The Park har gjort om lokalen till 1700 kvadratmeter coworking, kontor och konferensytor. The Park är en populär kontorshotellsaktör i Stockholm där man sedan tidigare har kontorshotell på Södermalm och i Hagastaden. Här är det stort fokus på The Parks community som består av över 1500 medlemmar fördelat på fler än 400 företag. Det anordnas många event och aktiviter för medlemmarna för att dra så mycket värde från communityt som möjligt. The Parks kontorshotell i Liljeholmen är ett av väldigt få i den växande stadsdelen Marievik och Liljeholmen. Om man letar kontor i Liljeholmen har man alltså kommit rätt. Hos The Park i Liljeholmen är det fokus på hållbarhet, där man i renovering och förberedelse av fastigheten har haft ett ständigt fokus på hållbarhet och återbruk - något The Park kommer ta vara på även framgent i sitt kontorshotell. Marievik i Liljeholmen är redan idag ett populärt område för Svenska storbolag. Även om H&M utträder området successivt nu, så sitter företag som The Absolut Company och Sigma i området. Varmt välkomna till ett community-fokuserat kontorshotell i Liljeholmen!

Om The Park

Välkommen till ett personligt och kreativt kontorshotell och coworking space som ligger på två adresser i Stockholm; Hälsingegatan 49 i Vasastan och Magnus Ladulåsgatan 3 på Södermalm. Sammanlagt 11000 kreativa kvadratmeter som inkluderar coworking, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum, stora rum för workshops och på Södra även ett stort café i gatuplan. Här verkar just nu mer än 800 drivna entreprenörer fördelade på ca 350 bolag i deras starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och de välkomnar alla som har en härlig attityd till livet. The Park erbjuder flera olika medlemskap allt utifrån vilken fas och vilket behov ditt bolag har just nu; öppna och sociala ytor, fasta platser, flexibla lösningar men självklart även privata rum. I alla medlemskap ingår såklart allt! Här är de övertygade om att öppna landskap och coworking skapar en härlig dynamik, ovärderliga möten, nya affärsmöjligheter och vänner för livet. Här kan du fokusera på ditt arbete och knyta nya ovärderliga kontakter.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från The Park